Saknar min plutt

Alltså nu då man är ute på långpromenader och man går i skogen, och alla skogsvägar börjar tina fram börjar man automatiskt tänka på hur härligt det hade varit att fara ut med Glader ... man hör ju nästan hovarna mot marken! Särskilt då vi gick på stigarna bakom travet för några dagar sedan, då fick jag typ någon hästsjuka haha. Jag trodde verkligen inte att jag skulle sakna att stå i stallgången i tusen år och försökta få bort all intorkad lera från Gladers päls men jag hade nog fel hehe.

Långprommis

Kom precis hem med ont i fötterna och rätt så orkeslös, men nöjd! Jag och David gick en promenad längs älven upp till Baggböle herrgård, blev en runda på 1,5 mil! Tog det lugnt, stannade på olika ställen så var väl ute i ungefär 6 timmar, så himla skönt. Känner att jag kommer sova gött inatt.

Finally friday

Vaknade av att min hals var helt förstörd. Skulle jag gå till skolan skulle det bara bli värre så jag blev hemma idag och hoppas att min röst repar sig till kvällen. Då blir det garagefest i Bygdeå, repris från förra året, sjukt kul och taggar verkligen! Då får inte ens min förkylning komma i vägen. Ska försöka äta något nu och få tag på dom jäkla tjejerna som aldrig svarar i telefon ...
 

You still got a lotta boot left to fill

Eftersom jag vaknade vid 12-tiden igår gick det ju inte så bra att somna inatt hehe ... så vi såg Arnolds film The Last Stand, den var jäkulskt bra faktiskt haha. Älskar action-komedier, och Johnny Knoxville vara bara random. 
 
Denna dag började dock inte bra. Försov mig och var allmänt irriterad, gick till skolan och var trött och förkyld, nackspärr och halsont men det var nationella så fick väl palla med det. Är dock hemma nu, känner mig ganska hängig men humöret har då vänt i alla fall! Imorgon blir det garagefest vilket kommer bli sjukt kul.
 
 

Food

Ibland glömmer man nästan bort att äta middag nu för att det är så ljust ute, förut var det ju helt kolsvart ute vid middagstid. But not today hehe.

w3dnesday

Har käkat för mycket socker hittils den här veckan då jag varit sjuk ... bakade nå kolakakor i måndags och dom är long gone. Sockersug kan ju vara det jobbigaste som finns så nu är det slut med detta! 
 
</3
 
 

Missnojd

Alltså herregud jag måste göra något med mitt hår, det ser ju helt förjäkligt ut. Det var minst 2-3 år sedan jag färgade så den färgen finns inte ens kvar, endast lite i topparna annars är det min naturliga tråkiga brunfärg. Sen  har jag inte klippt det på lika länge heller så det ser bara allmänt ostyrigt ut. Ibland har jag lust att färga mörkare, ibland rött med blonda slingor och ja jag vet inte vad jag ska göra. What to do?
 
Såhär ser det i alla fall ut helt ofixat, och det är så jag alltid har det också för jag är för lat för att platta det, äger inte ens en hårspray hehe.

Vad är det ens för dag?

Vet inte om denna dag varit bra eller dålig? Somnade (och vaknade) i alla fall med världens förkylning, mitt huvud känns som ett cementblock så det är lite dåligt med balansen och tänkandet idag haha. Har knappt tagit mig upp ur sängen men diskade i alla fall minst 10 ton disk som tog 1,5 timme men sjukt skönt att få det bortgjort. Nu på kvällen for jag och Johanna till Sävar på ett möte, inte så bra egentligen men fick ju skjuts hem och behövde inte tigga pengar till någon dryg bussresa heller så det var ju skönt. Har just gjort någon slags botemedels-soppa med nudlar, kyckling, paprika etc. och hur mycket cayennepeppar och kryddor som helst, satt och grät och snörvlade för att det var så starkt och det känns verkligen som att förkylningen dör ut inom en haha.

Bara för att alla är så sjukt sura jämt.

Ska sluta logga in på facebook tror jag. Det enda man ser är ju arga feminister som skriver hur mycket dom hatar homofobi, rasism, sverigedemokrater, folk som äter kött och halva denna värld verkar det som. PEOPLE, PLEASE JUST DON'T GIVE A FUCK. Ingens åsikt är rätt, ingens åsikt är fel, folk tycker olika och jag förstår verkligen inte hur man orkar bry sig? På riktigt, hur orkar man? Har man inget liv? Varför stör man sig på allt? Jag skulle kunna sitta här och vara förbannad för att målarna målade mitt kök vitt, fyfan vilka rasister alltså. Kallade en person bög i irritation, nu hatar jag homosexuella och är en dålig människa. Jag skrattar då jag skriver detta, det är bara helt otroligt vilken knäpp värld vi lever i, men vissa behöver verkligen skaffa sig en ny hobby. Kan man inte bara acceptera alla och respektera deras åsikter? Det finns ingen som kommer hålla med dig om allt, men det var inte du som skapade denna värld så du har inte rätt att bestämma vilka åsikter som är "rätt". Om du nu tycker att kvinnor är lika bra som män på allt och det borde vara mer jämställt, gör det då. Tycker du att det är dåligt med invandring, jamen tyck det då. Men klaga inte på vad alla andra tycker jämt och ständigt, sprider ju knappast positivitet.
 
TACK FÖR MIG. Och sluta vara så jävulskt arga haha.

Feels like I'm standing at the station n waitin on a runaway train

Sjukt härlig söndag! Brukar hata söndagar, usch. Sämta dagen på veckan i vanliga fall. Men idag vaknade man till 15 grader, sol och ett bra humör! (Om man bortser från halsont hehe) Majsan och Johanna kom hit på förmiddagen och så drog vi till en tjej på Ålidhem där vi fick testa massor av ansiktsgrejs, gick ut därifrån lena som barnarslen i ansiktet haha. En härlig promenad hem och nu ska det gräddas pannkakor. 
 
instagram @tokliisa

Friday yee

Hur såg du ut för ett år sedan?
Haha men snälla kan någon radera alla bilder på mig, men whatever. Exakt den här tiden förra året spelade vi rock som att slutet var nära, levde i en bubbla av distade gitarrer och crashar. Hängde hemma hos Filifjonken hela tiden, var extremt trött på skolan och det var en väldigt intensiv och kul period i mitt liv. 

Vilket ord eller fras har du använt mest denna vecka?
"VaH!" med en Joeltwist på det hela, och "så jäääävla schysst" bara för att min granne sa det i en jättekonstig situation och jag orkar inte ens förklara. Längesedan jag och Johanna skrattade sådär hemskt mycket åt något, älskar min granne hahaha♥

Har du någon fobi?
Jag tror inte det. Kanske när man får småstenar i skon och det känns som kryp, usch känner typ rysningarna haha.

Vad är det godaste du ätit hittils i veckan?
Ja godis antagligen. 

Vad är det finaste någon har sagt till dig idag?
"Oj vad fin du är idag!"

När kände du dig riktigt nöjd med dig själv senast?
Ja det fula är att jag typ kommer ihåg den dagen, wtf? Tre veckor sedan i alla fall haha. 

Vad tror du kommer bli roligast i helgen?
Spelningarna med tjejerna! Sen ska vi på en gratis ansiktsbehandling bland annat, bara vi 4, vet inte riktigt hur det kommer sig men det är väl inte så illa ändå. 

Vilken är din pepplåt för tillfället?
Pepplåt ... alltså pepplåt för vad? Jag blir ju peppad av all musik. Men denna låt blir jag sjukt taggad på livet av i alla fall, älskar Brads nya skiva, helt genialisk förövrigt:

Vad har du sysselsatt dig med då du har haft dötid i veckan?
Pluggat. Pluggar nämligen bara om jag har dötid eftersom resten av tiden går åt till något viktigare hehe.

Har du gjort/kommer du göra något i veckan som du inte gjort förr?
Hm ... jo ansiktsbehandlingen på söndag! Såna tjejgrejer har jag aldrig gjort hehe. 

Vad oroar du dig för?
Hur jag ska klara av tiden med tandställning som jag har framför mig, åh jag orkar inte ha det igen. Kill me.

Vem är den kändaste personen du har sett på senaste tiden?
Har inte sett någon känd. Eller Bud och pojkarna i SAIK är väl rätt kända så får väl säga dom. 

Vad har varit mest förvirrande på senaste tiden?
Hur jag ska hinna med allt som behöver hinnas med har varit rätt så förvirrande. Ibland kan det vara lite svårt att hinna med skola, träning, rep, spelningar, städning, tvätt, planering, äta mat osv. och fortfarande ha energi kvar till att bete mig som en människa. Om det minsta negativa händer då så tar det hus i helvete, haha. Förlåt till er som blir offer för mig när jag behöver en batteriladdare. 

Hur ser dina senast tagna webcam-bilder ut?
Jag orkar inte ens ... 
 
Har veckan varit bra än så länge?
Den har varit skitdålig och jättebra! Japp, bra resumé. Nej men har har varit helt fruktansvärt trött och less hela veckan, ska bli så skönt med helg.
 

True story

Läs detta om Midgård, det är bara ren sanning och det bästa jag har läst på länge.
 
Jag har känt precis samma sak, inte fattat ett skit av vad alla snackar om, det här med att "man får vara precis som man är" är ju bullshit. Diskuterade politik med en kompis, och sa att jag kan hålla med Sverigedemokraterna i det mesta. Då sa han något i stil med "säg aldrig någonsin det där på din skola, då blir du hatad". Jaha så man får vara precis som man är så länge man är som alla andra och har samma åsikt som alla andra? DÅ är det okej.
 
Dock så tycker jag annars att Midgård är en jättehärligt skola, jättebra lärare och härligt folk, men snälla skippa skitsnacket om att alla får vara precis som de vill för det kan ju nästan inte ens bli en större lögn.

Går inte att he bort caps lock -.- Alltså den här dagen är sämst. Försov mig, hann inte äta frukost, dryg nationella, fick gå från idrotten för att jag höll på svimma, har den festaste lårkakan av allt tamburinspelande, är arg, imorgon kommer bli ännu sämre, det är dåligt väder och jag hatar mig själv. Men nu ska vi inte klaga hehe, alla får väl ha såna dagar. 
 
Så jävla arg haha
 

Dag 9

Om du fick vara på en speciell plats just nu, var skulle det vara?
 
Helt ärligt så trivs jag ganska bra med vart jag befinner mig just nu! Det är vår, solen skiner, det är plusgrader och alla börjar komma upp ur sina vinterdepressioner. Så jag trivs väldigt bra här i soffan med min karl brevid mig och country ur högtalarna. Längtar så otroligt mycket efter sommaren nu! Men fråga mig i november igen hehe, då lär jag svara motsatsen hehe.
 
 
 

För bra för att vara sant


TAGGAR SÅ SJUKT


Back on track, bitches

Fan så kul det var att repa idag! Det kanske är så att man måste vara ifrån det ett tag för att förstå hur kul det är egentligen. Fast vi är ju som liiite stressade, har haft många uppehåll nu på grund av alla lov och sånt, och nu nu har vi spelning på lördag i Vasakyrkan på någon E-fest (?) men det går nog bra. Bara 40 minuter så vi körde igenom allt idag och det var sjukt kul. 
 
Mina bästaste tjejor! 
 
 

Dag 8

Hur skulle du beskriva din stil?
 
Hehe ja, jag vet inte riktigt. Brukar ju oftast innehålla jeans och läder i alla fall! Är ganska enkel av mig när det kommer till kläder, inte nå hipster/random/wtf direkt. Men har alltid ett par boots på fötterna, brukar nöta ut 3 par per år ... skjortor, jeans osv. Har hört många gånger att jag är som en blanding av en cowgirl/rockchic och antar att det kanske stämmer? 
 
Det här känns verkligen som jag, känner mig mycket bekväm i mina kläder idag hehe. Ignorera ful pose.

Back to normal

Påsklovet är slut. Men har i alla fall haft en bra sista helg på detta lov som förövrigt varit väldigt bra. I fredags höll jag på att få nåt psykbryt för att jag var ensam hemma och hade så fruktansvärt tråkigt, men Erik och Rickard räddade mig där hehe. Drog ut med bilen ett tag och sedan släppte dom av mig på Mariedal och gick hem till världens bästa Joel som jag inte hade träffat på tusen år! Vid halv 2-tiden på fredagsnatten skulle jag gå från Mariedal ner till stan för att möta upp min karl, det var kallt och mörkt där på dom tomma vägarna genom skogen och så stod det en trehjuling mitt på vägen där i mörkret så jag höll på att skita ner mig haha.
Igår spenderade vi kvällen hemma hos Antti med fint folk, grillade och hade det bara allmänt trevligt!
 
Har varit så himla trött idag. Men drog och körde ett benpass, och vid slutet så var jag inte nöjd så jag körde om hela passet, det var ju ganska stört men tro det eller ej - jag kan faktiskt gå ganska bra ändå! (än)
 
Jag & korven

Restart

Alltså usch jag känner mig fet som en fläskig ko nu haha, har ju bara varit i Bots där det är fullt med icke-nyttig mat och inte tränat något heller. Får köra någon hemmagjord detox nu ... and off to the gym!
Solen skiner över oss här i staden idag, måste verkligen ut nu innan jag får för mycket ångest. Drömde att jag skulle slå världsrekord i att äta mest bacon på Mount Everest också. För mycket energi just nu, hejdå. 
 
Tja.
 

Tredje april

Nu har jag och David allting för oss själva här, resten av familjen åkte till fjälls imorse. Började morgonen med några mil på skotern, sen in och ta det lugnt, och har nu avverkat några mil till. Har tänt en brasa i kaminen och David står i köket och lagar middag. Känner mig ganska nöjd! 
 

Take me away

Usch vad jag är less just nu ... vill fara utomlands ett tag. Bara en vecka och inte göra så mycket, ungefär som jag och mammas Kreta-resa förra året vore perfekt.

Vad som än krävs

Kom just hem från Skellefte, grabbarna spelade bra och vann tillslut i sudden. Så himla skönt, i år tar vi guld!
Har bara segat hela dagen, kört skoter, lastat av ett par ton hö och varit sjukt trött. Nu, sleepmode!