Norrlands Guld

Vi fick ju varsitt sånt här på spelningen i lördags ... haha bara lol! Med ölöppnare på baksidan :D
Och självklart hade alla på sig det igår också, blev ju tvungen att dra till ica och köpa drickor ju ...

ÜBER LÖRDAGSKVÄLL

Helt sjukt så kul det var igår.For till Sävar runt 8, spelade på handbollsmiddagen med Filip, Johanna, Alexander, Maja, Mattsson och Johan. Det var helt sjukt kul, kan inte ens beskriva med ord hur kul jag har med dessa personer alltså! Kung att vi fick bla. ett Norrlands Guld-bälte med inbyggd ölöppnare ;)
Sen drog Alexander hem, Johanna också så det sög ju ... dom jäklarna borde ha stannat!
Drog i alla fall hem till Johan med Filip, Mattsson och Maja. Där laggade vi på som vanligt tills vid somnade runt halv 5-tiden.
 
Stod ute vid entrén och jammade på lite när vi inte hade nåt att göra :)
 
Först körde vi Knockin' on heavens door, Born to be wild och Don't Stop Believin'

 
Bild från då Filip och Johan sjöng When you say nothing at all xD Körde också Suds in the bucket, Jolene och Cotton fields akustiskt.
Fr. vänster: Johanna, Johan, Mattias, Alexander, Filip, Mattsson, Maja & jag

 
Majsen hos Johan :D

 
Raping på gång eller? :D

 
Alltså HAHAHA så jävla ful bild så det är inte sant! XD Efterfest på Johans balkong, men sen kom vi ju på - vart fan är balkongen?

 


Svar på tal

Svar: Jo jag ska klippa ihop nån film snart! Ja det borde du verkligen göra, vet du hur mycket jag saknar dig? ♥



L0L

Stannade efter skolan igår och repade i en timme. For sen in till stan med Filip, Alexander, Johanna, Maja, Mattsson och Joel, vi käkade tacos som vanligt (standard!) och gick och såg Hamilton sen. Den var riktigt bra faktiskt! Lite konstigt slut men annars var den kung.

Sticker snart till Sävar. Ska spela på nån handbollsmiddag med Filip, Mattsson, Johanna, Balexünder och Maja, ingen har koll på någonting haha fast det kommer bli himla kul i alla fall! Vet inte hur jag ska ta mig hem sen eftersom det slutar rätt sent, men det löser sig nog ;D

spurs n buckles

© Lisa Johansson (fotat i Washington state, USA)

Random bilder bara från då vi var hemma hos 2 av världens coolaste personer. Trodde att det bara var på film det fanns såna människor ...

We were all born to be wild

Senaste veckorna har bestått av rep, rep, rep, pizza och rep ... stannat efter skolan nästan varje dag och repat med grabbarna. Det var öppet hus ikväll på skolan så vi spelade, och vi ska spela på lördag på middagen som grabbsens handbollslag fixar. Det var i alla fall sjukt kul, vi körde först Knockin' On Heaven's Door och sen Born To Be Wild men det slutade med att alla övertalade oss att köra Take on me också haha, Bob tog den omänskligt höga tonen! Sen när vi ändå var igång körde vi Don't Stop Believin' också.

Har köpt en ny bräda så jag har ju inte lite snowboard-abstinens heller! I måndags slutade repet med att jag hamnade på Kee Marcello's föreläsning i stan med Filip och Mattsson, cool snubbe det där! Inte dålig på gitarr heller om man säger så ... ganska kul att alla 80-tals rocksnubbar aldrig riktigt vill släppa sin frilla! ;)
 
Bild från ikväll (bild tagen från Elsas blogg)
Ska lägga upp fler bilder sen, alla syns inte här. Men i alla fall jag på piano, Filip på trummor, Johanna på sång, Alex och Mattsson på elgitarr och Maja på bas.

Vineyard

© Lisa Johansson (fotat i Oregon, USA)

Oregon var kung. Fick min GIGANTISKA USA-flagga av en Vietnam-veteran som vi bodde hos. Det var nästan högtidligt när han gav mig den, det var ju till och med hans farfars flagga också. Respekt. ;)

monday

Inte värt att dygna inatt igen! En jäkel i huset levde om som jag vet inte vad så jag kunde inte somna, så jag skippade att sova. Älska att ha natthumor på dagen! Min 37;e timma vaken nu och jag är inte trött än!

Stannade i Sävar efter skolan och repade med Alexander, Filip och Mattsson. Från början gick det väl bra men sen började det spåra väldigt mycket ... haha har alltid så himla kul med dom! Sen drog Alexander också så jag och Filip stannade och spelade ett tag till, städade och sen gick vi hem till han.

random helg

Drog till stan efter skolan i fredags med Johanna, Anton O, Filip, Joel, Maja Johan & Johan. Vi var på musikanten ett tag och sen skulle vi käka så vi gick in på Eurasia (där nån ba: Dom ser ut som en liten familj! LOL) Fast det var dyrt så vi drog därifrån och gick ner till our place och käkade tacobuffé igen! Satt där i 1 timme och 40 min och bara snackade och chillade. Sen gick vi och såg The Darkest Houri 3D. Ganska random film fast den var bra! Sen åkte vi buss tillbaka till Sävar och for hem till Johan, egentligen skulle bara jag och Filip sova över hos honom fast det slutade med att alla sov där xD Helt galet, ingen har en aning om vad som hände där i källaren ... haha sjukt kul var det i alla fall! Alltså Joel och Plupp/Bob Marley ... orkar inte! När vi skulle sova låg först alla i en hög på golvet fast sen började alla dampa så vi somnade runt 4. Jag vaknade på Filip som sov med huvudet på massa vedklabbar och jag hade benen över Anton. Och Maja, Johanna och Joel låg i soffan.
Idag skulle jag, Johanna och Maja på rep klockan 1 med Adrian fast Simon den jäkeln kom aldrig så vi fick dra till nåt annat ställe och repa! Sen hade jag ingenstans att vara och ingen kunde hämta mig ... kul att sitta under en gran i Sävar och frysa ihjäl. Så jag drog helt random hem till Filip kl. 4 och var med han tills nån gång efter kl. 7.
 
Alltså jag älskar mina idiotiska vänner så obeskrivligt mycket! :D ♥ These guys + Maja, Johan & Johan



SO FRICKIN' PISSED OFF !!!!!!!!!!!!!!!!

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
Allt jag kan säga är bara: #%%&¤/¤&¤#%"I)O(/&&/%/&%¤"#"!!!!!!!!!
Mina boys kommer inte till Europa på deras 2012-turné ... har väntat hur länge som helst för att turnén skulle släppas på hemsidan idag och så är det bara en skitstor USA-turné? VAD ÄR DET FÖR JÄVLA STIL! Åh så sur jag är ska fan gå och lägga mig nu! Världens bästa Chad Kroeger let me down big time alltså. Har älskat dom så länge jag ens kan minnas ... min kärlek för dom kommer aldrig dö ut ♥

Mount Saint Helens

© Lisa Johansson (fotat i WA, USA)

När vi lämnade Seattle, WA, och skulle över gränsen till Oregon för att fortsätta ner till Kalifornien stannade vi till Mount Saint Helens för att kolla. En vulkan som hade sitt senaste utbrott 1980. Man ser på nedersta bilden hur marken vid foten av vulkanen är täckt med hur många meter stelnad lava och sånt som helst ... skithäftigt! Och runt det är det värsta exotiskt med knallgröna träd och blommor överallt. Man var väldigt högt upp(snö på vulkanen ju och vi var väldigt nära så behövde inte ens zooma).

Svar på tal

Svar: Mitt Sigma APO DG 70-300 Macro :) (btw skriv namn, jobbigt med anonyma kommentarer)





No sleep

30 timmar sen jag sov nu. Sov inte en enda sekund i natt, då klockan var 4 och jag kliver upp fem var det inte ens värt att försöka sova heller ... men var faktiskt inte trött idag, eller jo fast extremt övertrött så jag var mest hyper och hoppade omkring haha -.-

Lost highway

© Lisa Johansson (bild 1 & 2 fotade i North Dakota, bild 3 fotad i Kalifornien, bild 4 fotad i Wyoming, USA)

Vi körde ju 550 mil genom USA. Genom 10 stater: Illinois, Minnesota, North Dakota, South Dakota, Montana, Wyoming, Idaho, Washington, Oregon och Kalifornien. Sjukt kul att köra bil i USA, vägarna är helt perfekta överallt (förutom då man var ute och körde på små lervägar genom åkrar, men man hade ju fyrhjulsdrift såklart) och det var så himla vackert landskap. T.ex. genom North Dakota så såg ju allting exakt likadant ut hela tiden men det är så himla vackert och dessutom Big Dog på radion som BARA spelar helt awesome country ... obeskrivligt! :D
I finally found my way, say goodbye to yesterday, hit the gas there ain't no brakes on this lost highway ♥

# Dag 10

En bekännelse

Ibland får jag nästan panikattacker för att jag känner mig instängd. Inte i ett rum eller sånt, utan mer för att jag vill härifrån. Går inte förklara vilken lättnad det var för mig att åka till USA i tre veckor, helt seriöst de tre bästa veckorna i mitt liv. Har aldrig känt mig så fri eller oberoende, jag upplevde saker som jag har drömt om i hela mitt liv. När jag tänker tillbaka så spelas allting upp som en film ... för det var det verkligen, jag kan inte ens förklara det med ord. Nog för att jag älskar vart jag kommer ifrån, hemma är alltid hemma och stolt svensk kommer jag alltid att vara. Men jag hör inte hemma här och är less på att folk inte riktigt förstår sig på mig. Sån är jag, är allting för likadant alltför länge vill jag bara bort. Jag är inte rädd för varken livet eller döden så ibland glömmer jag bort att jag lever. Enligt mig behövs det att man nästan dör för att man ska känna att man lever!





Svar på tal

Svar: Nej haha tog bilden i soluppgången kl. 9 på morgonen så ;)



San Francisco

© Lisa Johansson (fotat i San Francisco, Kalifornien, USA)

San Francisco är lätt tvåa över mina favoritstäder i USA, efter Minneapolis ♥ då (bilder därifrån i det här inlägget). Jag är allt annat än en stadsmänniska men USA har många riktigt trevliga. Hade väldigt kul i San Francisco, och förutom att springa runt på Union Square (där jag träffade flera jätteschyssta personer!) så åkte vi ju båt ut till Alcatraz, åkte Cable Cars som man nästan föll ut ur i dom helt galna upp&nerbackarna inne i stan, gick vilse på det skitstora hotellet och chillade en massa.

Sunrise


Alcatraz

© Lisa Johansson (fotat på Alcatraz Island, San Francisco, Kalifornien, USA)

Kommer aldrig glömma då vi var på Alcatraz ... helt sjukt läskig stämning där inne. Man gick ju runt med audioguide också. Fatta så mycket det måste spöka där :O Men det var hur intressant som helst och jag kommer verkligen aldrig att glömma det.

Seg dag

Somnade runt 5 hos Johanna och var tvungen att kliva upp kl. 8 för att dom skulle till Övik, och Joel hade ingen skjuts hem så han åkte hem till mig. Vi körde skoter rätt länge, burkade runt på åkern ... och körde fast ett antal gånger! Skitmycket snö och inte speciellt bra före just nu, men det funkar.
Världens bästa störda Joel :D ♥ Ski

BADTUNNA

Är hos Johanna med Joel och chillar i badtunnan och bastun!
Johannas ninja-jump
Joel faceplanta!

Världens bästa underbaraste människa ♥

♥ Älskar dig hur mycket som helst Johanna, tack för att du finns underbara människa ♥

Friday

-17 och klar himmel, inte dåligt! Drog ut en sväng med Glader nyss, åker snart till Johanna och sen kommer Joel & Filip också, vi ska väl hitta på nåt sköjj.
Ganska mycket snö här hemma nu! :)

Snööö

For ut i skogen igen haha ... nu är det över en meter så nästan överallt går snön ovanför mina fotleder (och mina fötter når inte under hans mage)
Tur att han är en snöhäst och pallar att gå där, många skulle nog få panik eftersom det knappt går att lyfta benen. Men Glader är ju lite halvcrazy så det går bara fint :D ♥

(Man ser på bild 3 hur djup snö vi har gått i innan)

Spin

Red ut en kort sväng i skogen med Glader, snöar hur mycket som helst just nu. Galen som han är tvärvek han av den lilla del av spåret som fortfarande var synlig i djupsnön, och mosade sig in i en plogkant -.- Glader i ett nötskal. Klabbsnö och mörkt så jag vände honom, får fara där nån annan dag då han i alla fall ser något!
Tränade spin osv. på gårdsplanen sen. Han har börjat bli riktigt duktig på det nu!

Brist på bilder just nu så ni får en sommarbild istället ...

svara för feijn

Har ingen aning om vad jag ska skriva om just nu. Kan ingen ge förslag? T.ex. Lägga upp fail-bilder ... ?



I FRICKIN LOVE YA


Mitt 2011

Mitt 2011 i bilder
Ett riktigt bra år för mig! Krävs mycket för att 2012 ska bli bättre. Har haft så himla kul hela tiden och USA-resan behöver jag väl inte ens nämna. Har världens bästa vänner som alltid finns där också! ♥

Började året med att Glader posade sjukt fint ...
Men ibland skärpte han till sig! (Även om dom övre bilderna visar hans personlighet mer men ...)
Drog till Åre och bröt handleden och köpte en ny snowboardjacka!
Började lära Glader att buga
Köpte en ny kamera! Och Glader började lossna mer i ridningen
Spelade på Kulturnatta med brudarna
Fotade massa ute i hagen (och dampade på att blogg.se förstör kvallan på bilderna)
Drog hem till Joel med Johanna :D


Min klass drog hem till mig och sov över!

Började rida Glader på hacket som jag fick av Maja (och Glader var sjukt taggad av att galoppera på åkern)
Linnéa & Maja drog hem till mig, for ut och red!
Drog och campade med Johanna!
Glader började kännas sjukt fin i dressyren!
Var helt överlycklig över mitt nya teleobjektiv med macroinställning!
DROG TILL USA!!! ♥
For på hoppträningar!
Var på Jossans 2 clinicar och lärde mig hur mycket som helst!
Fick hem westernsadeln från Elin som jag började rida i!
Hade sjukt kul då vi spelade på julavslutningen!
BOKADE BILJETT TILL IN FLAMES!
Bio, käkade, dampade och sov över hos Joel med these folks!
Spenderade nyår med Linnéa och Maja!

Glader är en snöhäst :O

For ut och red Glader barbacka. Drog ut i skogen, jävel vad snö det var! Första biten på skogsbilvägen var ju skottad för 2 dagar sedan men det snöade ju jättemycket igår och drevade, så det rätt djupt där. Men sen skulle jag ju in i skogen, och det är himla tur att jag har en sjukt modig häst som älskar snö säger jag bara! Han hade nästan svårt för att gå där, snön gick upp över bringan och mina fötter släpade under snön. Och då till och med Glader måste stanna en gång i minuten för att hämta andan så är det mycket snö ;) Men han tyckte såklart det var jätteroligt, han är ju värsta snöhästen.
For sen och travade honom en bit, och spänningarna har släppt ännu mer nu. Han är så himla fin, han har aldrig varit såhär avslappnad under tiden jag har haft honom. Jag tror att det kan ha berott på hans sadel, för jag slutade rida med sadel nån gång under hösten och red bara barbacka. Han började vara mjukare än vanligt att trava barbacka på, i vanliga fall studsar man mycket. Hade sadeln på hoppträningarna och då blev han genast stel igen. Hade sadeln en gång på clinicen också, och då var han extremt stel sen. Det kopplade inte för mig då att det kanske var sadeln som var problemet. Nu har jag inte ridit med sadeln (förutom westernsadeln) på hur länge som helst och nu är han hur avslappnad som helst! Han är ännu mer arbetsvillig än förut (visste inte att det gick vara mer haha) och det känns så himla skönt att han får slippa spänna sig hela tiden.
Brist på Gladerbilder just nu ...

Nyår

Haha fail x]