What is worth the prize is always worth the fight!

Just det jag har glömt att berätta en sak ... JAG OCH MAJA SKA SE NICKELBACK I GLOBEN 12/9!!!
 

Först skulle konserten vara på Hovet. Biljetterna tog slut direkt så jag hann inte boka, gick runt som en förbannad getåsna på grund av det väldigt länge. Jag som hade spammat deras hemsida med "COME TO SWEDEN, YEEAA" typ miljarder gånger, och så lägger dom till Sverige på sin världsturné, och så får jag inte tag i en biljett?! Vad är det för stil! I alla fall så var det så sjukt högt tryck på biljetterna så dom flyttade konserten till Globen (hörde jag på radion i bilen så jag ringde mamma och tvingade henne att boka dirr eftersom ticnet inte funkade i mobilen hehe) Och då släpptes ett väldigt stort antal fler biljetter så ... NU SKA VI DIT! OCH FYFAN VAD JAG ÄR TAGGAD!
 

Hygge is over

FÄRDIGJOBBAT I SKOGEN! Idag var det bara jag, Elin, Emil, Emil och Sia på hygget och alla körde på som fan så vi han klart med hela hygget! Jag satte 1800 plantor idag, totalt 6000 dessa 4½ dagar så jag har tjänat 3000 spänn. Värt! Blivit immun mot mygg säkert också ... 
Har varit dom drygaste dagarna i mitt liv med så /¤%¤%#"#/ mycket mygg men samtidigt lärde man ju känna sjukt roliga personer så man hade rätt kul ibland. När vi inte planterade då vill säga ...
 
Sia hittade en snokunge och Emil hittade en groda så vi tvärbyggde en MMA-arena på hygget och så blev det fight ... grodan vann. Satte sig på ormens huvud och ströp han. Känns ju helt normalt! 
instagram-bilder #tokliia
 

Min finaste

Han är för fin! Min Glader. Min bästa vän. Världens vackraste varelse. Han som alltid ler både med tänder och ögon höhö ... knäppa häst. Vi har nog samma humor, lika random båda två. ♥
 

Svennesommar ... vad säger man

Ursäkta för den dåliga uppdateringen. Jobbar, har spelningar och håller på nu så jag hinner inte direkt. Den här veckan har jag planterat skog som en jävel och lärt känna nytt väldigt roligt folk där bland myggen, spelat i Rådhusparken och klagat på sveriges sämsta sommarväder någonsin. 
 
Måste säga att jag saknar min klass något otroligt men samtidigt har jag insett att det kommer bli otroligt skönt att börja gymnasiet. Ska förresten gå musik på John Bauer, ni som inte redan visste det (kom in på Midgård men jag bytte, orkar inte förklara orsakerna med alla eftersom att det är väldigt komplicerat). Det blir en nystart! Jag har alltid varit extremt säker på vem jag är, i hela mitt liv, men nu är det inga tvivel. Det senaste året har jag varit så sjukt inspirerad och motiverad, jag vet exakt vad jag vill, vad jag kan och vad jag tänker klara av. Därför påverkas jag inte av andras val och åsikter längre, så fu. Hehe nä men jag ser verkligen framemot det! DU Å JA MIN MAJZZZI, DU Å JA!<3 Hehe.
 
Från spelningen igår. Nu taggar vi Gumboda den 7/7 kl. 24.00 - alla kommer väl hoppas jag?!

Döbelns park

Spelade ju i Döbelns Park på skolavslutningen, det var sjukt kul och här kommer bilderna!
 

=)

"Hoppade" (snarare skuttade) Glader över några minihinder förra veckan och slänger upp 2 bilder :) 
 
 

SOMMARLOV

Nu är det så att internet hemma är dött så jag har inte kunnat uppdatera något.
Massor av bilder från klassresan, avslutningen (fyfan ...), spelningar, Glader och massa annat kommer upp sen.
Jag drar nämligen till Kreta imorgon!

Så vi hörs på instagram (heter tokliisa där) 


Lördag

Är så trött så jag kan dö. Kom hem från Lyckebo igår, så det är väl inte konstigt (lägger upp bilder snart)
For ut med lillponken idag, härligt! Nu ska jag bara slänga mig i duschen och sen bär det iväg till Emma, vi ska grilla med Johanna, Joel och Anton.
instagram (tokliisa)


2 days left

Nu är det kaos! Men ändå sjukt härligt. Jobbar vidare på so-redovisningen till imorrn samtidigt som jag spelar lite gura, går runt i klackar, städar, sjunger, dampar, kollar igenom kameran ... ja.
HATA INTE DEN HÄR MÅNDAGEN. Alla var hur glada som helst, det var sol så vi låg ute och stekte, behövde inte jobba på en enda lektion och det var bara hur härligt som helst. Drog till ica med Jojjsan och Filip och köpte glass, sommarvarning! Börjar verkligen få klass-ångest ... jag kan verkligen inte beskriva min klass familj. There's nothing like it!
2 SKOLDAGAR KVAR, YEEHAA!

vissa blir bra på bild, men inteee jaaag! :D men bju på en trulljävelbild



ostämt solo

Helgen har varit grym trots vädret!
Drog till stan på dagen på lördagen och fick med mig en massa grejer, bla. detta;
Sedan blev det 2 timmars rep och sen säger jag inte så mycket mer. Inga bilder, ingen kommer få veta ... nej men det var kaos. Jävligt kul i alla fall, måste verkligen göra om det!

t..r..ööö...tt

Tjohooo det var inte igår!

Har haft fullt upp (har sakta men säkert gått in i väggen som fan, och nu känns det som jag snart har gått igenom den också).

En vanlig dag för mig just nu:
04.50 - kliver upp
06.20 - bussen till skolan
07.40 - Framme
(ligger död i uppis)
08.00 - det börjas igen
another dryg skoldag
15.00 - repa effektivt + keyboard cat
18.00 - åker hemåt
18.40 - sola
19.00 - ut med Glader
20.30 - alla jävla skolgrejer
+ rensa med huvud med att spela lite gura
+ ta ut låtar
22.30 - duscha
23.00 - käka något osv.
tidigast 23.30 - försöker somna

Ja, som ni märker har jag fullt upp. Sover knappt men nu är det inte länge kvar till avslutningen och Kreta! Klämmer in en massa andra saker på det där schemat också men det där är väl dom konkreta grejerna.
Spelade på Kryperocken i lördags, Sävar marknad i söndags och i stan i tisdags.

mycket instagram-bilder och musik i bloggen nu men så ser mitt liv ut i dagsläget! :D