The best thing that I had goin'

Nu är vi hemma igen och fixar, pappa fyller 50 idag och har öppet hus på lördag och eftersom han känner halva Sverige så har vi ju lite att stå i. Även om jag kanske inte gjort speciellt mycket *hehhh* men mamma i alla fall. David och grabbsen har byggt en scen på gräsmattan och donat på. 
 
 

Borde sova ...

Ibland är det så himla svårt att skriva en låt. Finns så många kvällar av mitt liv som sticker ut bland resten, som man verkligen bara måste få ner på papper, och det är helt omöjligt. Skulle behövas 10 låtar till en berättelse. Är inne i världens skriv-mode just nu, solen går upp om 2 timmar och jag vet inte vart inspirationen kommer ifrån? Jag kanske är övertrött. Men då jag är såhär trött, och hungrig, börjar jag alltid att minnas massa saker. Det är inte negativt, för det är fina minnen som jag verkligen inte vill tappa på vägen, men det är ju så drygt. Har skrivit massa texter men tror inte jag kan lägga ut sånt här, blir så himla personligt då. Bättre att skriva låtar, hur jag nu ska lyckas säga tusen ord i ett par korta meningar. 
 
Du är bästbästbäst 
 

Midsommar

Denna dag började med att allihopen skulle ut på hygget och sätta ett släp med plant för att få något vettigt gjort. Sedan drog vi på en roadtrip runt i skogarna kring Vindeln, fikade nere vid kvarn och for till Isälvsleden och gick lite. Är äntligen hemma och ska äta jordgubbar höhö.
 

Skogen

Känns att det är lov nu då man måste kolla på kalendern för att ens veta vilken dag det är! Tydligen torsdag, och midsommar imorgon. Har spenderat hela veckan hos mina föräldrar med David och Johanna, har planterat och fightats med mygg. Fick damp igår och strejkade pga myggen, så nu har vi då mygghattar höhö. Igår tog vi fyrhjulingen och crossen och fiskade med min bror, fick en fisk var, 4 riktigt präktiga abbare! 
Nu har Johanna åkt hem och David for och fiskade igen med Mackan. Imorgon är det midsommar och har ingen aning om vad vi ska göra. 
 
Johanna red Glader och han hade ju lite överskottsenergi haha ... hon klarade det bra med tanke på att hon bara ridit ett fåtal gånger!
 
 
 

High Chaparral

High Chaparral var absolut det grymmaste vi gjort hittils. Med våra instrument och all packning tog vi nattåget ner till Stockholm. Satt och spelade hela kvällen med bara gitarren och tvättbrädan, himla mysigt. Bytte sedan tåg 2 gånger till, varav på ett så glömde vi Linnéas väska hehe. Inte så konstigt med tanke på att det var väldigt stressigt vid bytena och vi fick gå minst 3 gånger in och ut för att ha med alla saker. Väl framme på High Chaparral så var det då dagen innan festivalen började, så vi gick mest bara omkring och kikade. 
 
På fredagen var det spelning! Det gick grymt bra, det var inte ens nervöst utan bara roligt! Rätt stämning och rätt publik, vem kommer dit och inte lyssnar på country? ;) Så härligt att höra alla som stampar i takt med bootsen och sjunger med. Lika roligt varje gång med alla snälla ord efteråt också, man blir lika glad varje gång! Sen spelade vi en extra halvtimme också för att fylla ut lite tid.
Resten av kvällen spenderades framför stora scenen med massa buggande (även om Johanna är den enda som kan), linedance och prat med trevligt folk. Hann med att se Jamie Meyer, Dough Atkins och Le-Ann Rimes innan kvällen var slut. Hade otroligt trevligt och skrattade för mycket som vanligt. 
 
På lördagen tog vi lite bandbilder, åkte diligens och kollade i alla affärer. Sen bullriding, vart förvånad över att jag satt kvar så länge, måste vara knäslut och alla år som ridtjej! Första gången fick han inte ens av mig, dock så blödde både händer och armar när jag gick därifrån och kunde inte knyta näven på 2 dagar. Sedan tog vi tåget hem och så var den fantastiska helgen över! Tack till Ulf och alla ni på chappen som skjutsade hit och dit, all god mat och alla som kom och kollade på oss. ♥
 

Trött

Nu är jag hemkommen från ett par grymma dagar som har spenderats på tåg och på High Chaparral. Har hur mycket bilder som helst så ska sätta mig och gå igenom allt och sedan lägga upp här någon gång till veckan. 
Håller på att städa, jag och David åker nämligen till mina päron ikväll för att plantera hela veckan. 
 
 
 

Äntligen

SOMMARLOV!
 
 
 

Reckon I saw her next to my truck, pumpin gas with the car packed up

Har repat i 6 timmar idag och är helt död nu. Men det känns bra, för imorgon smäller det! Skolavslutning på morgonen och sedan på kvällen så sätter vi oss 4 på tåget ner till Småland och High Chaparral. Kunde inte vara mer taggad, kommer bli ett minne för livet är då ett som är säkert. 
 

Helgen och skitdålig måndag

Har haft en väldigt skön helg hemma i skogen. Fiskat mitt i natten, ridit, käkat grillat varje kväll, umgåtts, spelat badminton, skrattat massor och bara lallat på. Denna måndag började bra men har då utvecklat sig till en jävla katastrof, blir så less. Så otroligt sorgligt hur människor kan bli verkligen helt förstörda, bete sig så fruktansvärt illa att jag inte ens hittar tillräckligt med svordomar ... Är så himla stressad inför chappen också, är så orolig för Lelle som är sjuk jämt också :( ♥
 
Tur är det väl att man kommer hem till världens bästa sambo, såklart räddar han min dag och är nog den enda som skulle kunna göra det. Nu köm matn å. Hejdå. 
Haha orkar inte med mössan som vi hittade ...

You and me goin' fishin' in the dark, lying on our backs n countin the stars


Sumter County friday night ...

... haha eller nåt. For och grillade igår med David och mina bröder.

Put yer feet in the sand

Ikväll åker jag och min karl hem till skogen. Ska bli rätt skönt faktiskt, saknar ju Glader så jag håller på att dö. Får inte glömma att ta med mig hatten härifrån, orkar då inte rida runt och svettas i hjälmen. Kalciumbrist har jag också, inte druckit mjölk på 3 dagar (!!!) så mamma har säkert ett lager åt mig hehe. Med tanke på att Joppe är hos dem nu också så lär det vara dubbelt så stort.
 
Spontantvättar nu också, känner att det skulle bli lite drygt att göra det nästa vecka då det är avslutning och rep hela tiden inför Chappen. 

Torsdagkväll

Drog och käkade på kina ikväll. Varför säger man ens så? Låter ju skitkonstigt egentligen. Isac plockade upp oss och sen och så drog vi till Bettnes, sjukt härligt med kvällssol där.

Nationaldagen

Så himla skönt med långhelg! 25 grader och sol, klagar inte. Låg ute på lastkajen och solade imorse, blir så himla varmt mellan betongväggarna där! Det är så fult för jag har världens solrand men ser ändå lika blek ut haha. Spenderade dagen på Gammlia tillsammans med Davids familj, väldigt trevligt. Satt i gräset och fikade, gick runt och kollade och var allmänt nöjd. Det var mycket folk där uppe, sprang på fillefjonken också då hans klass skulle spela. 

Onsdag

Detta är en sån himla bra dag! Ids int ens. Gjorde bort 5 restprov idag, på under 2 timmar, highfive på den. Repet gick kanonbra och allt känns mycket säkrare nu. Det blev bra väder och varmt nu på kvällen. Och en hemliZ. Som är så himla bra så jag blir bara överdrivet nöjd. Hämtade ut mina nya glajjer idag också, och fick ju Ray-Bans på köpet! Mina gamla var ju paj så det var verkligen på tiden hehe.
 

v 23

Konstig vecka det här. Men otroligt skönt! Igår hade vi bara lektioner efter lunch och sedan körkonsert på kvällen, idag är vi lediga så jag har passat på att träna och pluggat lite, har ju nämligen 5 prov imorgon. 2 nationella i svenska eftersom min lärare tappade bort dem så jag måste göra om dem, och 3 matteprov som jag missade i samband med att jag bytte klass och inte hade någon koll. Förbannat att det skulle vara bara algebra, ekvationer och sånt värdelöst skit som inte en lärare någonsin har lyckats få mig att förstå. 
 
Repat nu i eftermiddag, kör stenhårt nu då High Chaparral är nästa fredag och allt måste sitta som smort. Så himla skönt att vara ledig torsdag och fredag denna vecka också, dessutom blir det troligtvis Norrfällsviken med tjejerna i helgen. 
 
Städa måste jag göra också ... och tvätta. Och köpa mjölk, varit utan i över 24h, detta håller inte!
 
Davids provisoriska gamingstation, schnöggt. 

Hade lite att göra