omg

Se hela eller spola till 2.00 där hela intervjun med Bam börjar. Så jävla hemskt jag kan inte föreställa mig hur det ska kännas för honom nu, fatta att förlora sin bästa vän


Terränghoppning

Hoppade Glader i skogen idag, på terrängbanan som jag och Malin har byggt. Han tycker det är skitkul ;D
Det är två krondiken man ska hoppa över, och Glader velade inte lite ... dom sluttar ganska mycket på båda sidorna så det är rätt "enkelt" att gå ner en bit i diket och bara kliva över. Fast det rinner ju vatten men ^^ Fast Glader stod säkert i 10 minuter och trampade, men tillslut tog han ett gigantiskt språng över. Han får värsta kicken varje gång han klarar av någonting eller övervinner en rädsla! Men varje gång vi hoppade över det där diket hoppade han sjukt stort och från översta kanten till översta kanten på andra sidan, alltså ca. 2.5-3 m långt iställer för att gå ner en bit och då bara behövt hoppa en halvmeter -.- Fast det är roligt! Det är bara att släppa tyglarna, hålla i sig i manen och hoppas att man överlever ... jag lovar er, han hoppar verkligen gigantiskt stora språng över det där!




Smile

Glader ler, som vanligt på kort ... alltså jag dör. HAHA




You better run, run, run




Låt 20

  ♦ Sista låten i din mp3 ♦

Bullet For My Valentine - Your Betrayal.




Trött pålle

Glader var skittrött idag. Så jag krävde ingenting av honom, red bara ut en sväng. Galopperade honom i början på en åker och då kvicknade han till lite, men eftersom det är så himla varmt också så for han in i nån dvala igen efter ett tag. ;D




Pics

Här är några bilder från då jag red Glader på hackamoret första gången :) Red på åkern så han var väldigt speedad haha.








YEAH

Jag älskar livet just nu. Eller det gör jag ju alltid men det är extra über! Vad gjorde ni idag förresten, och vad ska ni göra i sommar? :D
Spelade på mina kompisars bröllop idag, riktigt kul! Var rätt nervös innan, men inte så att jag höll på dö. Fast det hade jag gjort om jag hade spelat fel, vilket jag som tur var inte gjorde!
Vi tjejor ska också spela på hembygdsdagen, dom hade ingen så vi tog på oss det. Vet inte riktigt vad vi ska köra än men det blir nog bra :)

Åker till USA om exakt en månad! Alltså ni kan inte fatta hur mycket jag längtar!

Jävligt taggad alltså ... (ibland lek jag för mycke med kameran)



Saturday

Red Glader på ridbanan idag. Han har varit väldigt stel i korsmusklerna på sistone så jag red länge och bara lösgörande. Red med halvlånga eller helt långa tyglar hela tiden, i början var han ganska spänd och gick med huvudet högt, men efter ett tag började han slappna av och sänka sig lite. Red jättemycket volter, serpentiner och överhuvudtaget böj-övningar så han skulle lossna på båda sidorna. Efter att ha skrittat i 5 minuter travade vi säkert non-stop i minst en kvart-20 min. Galopperade honom sedan med stora galoppsprång så han fick sträcka ut och bli varm i alla muskler.

Ett riktigt bra ridpass, ska börja rida honom bara lösgörande pass några gånger varje vecka. Han gick riktigt, riktigt fint på slutet och det kändes jättebra. :)




Jag älskar dig

Med hela mitt hjärta, ♥




Changed

Har ändrat bredd på bloggen, mycket bättre nu! Måste bara ändra storleken på bilderna och flytta headern rätt så är allting klart. Förresten måste jag nog ha en ny header också, den är ju inte precis somrig ;D




I'LL BE GOING HOME SOON

Ni kan nog inte förstå hur fruktansvärt mycket jag längtar till USA. Jag kan inte ens förstå det själv, äntligen ska jag åka hem! Känns verkligen som det, America is deep in my heart. Och jag har lagt ner väldigt mycket energi (och tid) på att övertala mina föräldrar väldigt länge. Äntligen insåg dom sanningen ... vi behöver komma bort härifrån. Så tre underbara veckor i staterna blir det, hade gärna stannat flera år haha men sånt är livet! Jag ska ändå dit snart själv, som utbytesstudent. Och som förmodligen alla redan vet kommer jag flytta dit så fort jag gått ut skolan.




Kicking off the cruise-control and turning up the radio

I finally found my way, say goodbye to yesterday
Hit the gas there ain't no brakes on this lost highway





Låt 19

♦ Första låten i din mp3 ♦

Oasis - All Around The World.


Låt 18

♦ En låt som du gillar men nästan aldrig lyssnar på ♦

Shinedown - The Crow & the Butterfly. Älskar den! Texten är sjukt bra också.


SOMMARLOV

ÄNTLIGEN ÄR DET SOMMARLOV!




Sleepover

Bilder från då nästan hela min klass sov över hos mig, jävel vilket lagg! Sov max 20 minuter ...

Haha alltså Joel var ju pro på att rida!


HAHA alltså han körde ju värsta jockey-style!


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA pungkross? Jag dör åt den där bilden xD


Sen red jag barbacka och då sa Joel att han också måste göra det ... haha alltså vilken min


Han ser riktigt nöjd ut! ;)


HAHA alltså vad är problemet med dom ... eftersom Joel red barbacka sa Filip att han också vart tvungen att göra det ;D




HAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHA




Måns ;D


Joel och Filip ... no comments


Joel va jävligt frän!






Sen åkte vi 5 stycken i rockarden; jag, Filip, Emma, Hanna, och Måns som bara fick plats genom att stå där bak fast föll av och gjorde illa sig sen hahaha ... klantarsle ;*


Filip Nykvist och Jens Kidman, vem är vem? :O


Det vart rätt fullt i soffan!




Haha Robin hade tydligen trevligt xD (folk dampar ju som hellseke åt den här bilden på facebook, ba; fjortisfylla osv! Gud vad tråkigt liv folk måste ha, ingen humor alls ju! :D)


Johanna, Filip och jag ^^


Haha Måns och Filip bögar sig som vanligt ...


Och dom somnade i samma sovsäck ;o



Glader choklader






FINALLY ♥

♦ O'er the land of the free and the home of the brave


Climbing

For ut och klättrade masa med Glader idag. Det var hur kul som helst! For ba åt nåt håll och red uppför ravinerna mot forsen, ibland visste man inte riktigt om det skulle gå men klart att Glader fixar det! Det var ganska långa raviner och hur brant som helst så man fick stå i stigbyglarna så mycket det gick och nästan hålla i för allt vad man är värd i manen, annars far man baklänges hehe :P Red sedan efter en smal stig längs kanten av ravinen/stupet med forsen nedanför, det var läskigt ibland men så ska det ju va ... Glader är modig men fick övertyga honom någon gång att han faktiskt (troligtvis) inte dör av att gå där! Stigen är dessutom max en halvmeter från kanten hehe ... jaja ni folk vet ju hur det går till här i Åträsk!

Han får ju mycket bakbens-, rygg- och arselmuskler av klättringen också så ska klättra mycket med honom framöver. Tränar honom jättemycket i svår terräng, och då menar jag svår terräng alltså! ;) Inte bara några stockar som ligger överallt i skogen utan ställen där man inte ens vet om man kommer fram, man får testa och oftast så går det ju på ett eller annat sätt.

Och Glader är lite spes ibland, helt plötsligt så kan han tvär-hoppa av stigen/vägen och vända rakt in i skogen! Han gör så väldigt ofta, haha det är ganska roligt ;D

Han var ganska najs över att få komma ut och smaka lite gröööngräs! Inte länge kvar innan vi släpper dom i en storhage, nu går dom emellan vinterhagen och en gräsplätt som dom vill.



Jumping

Hoppade Glader igår. Värmde upp på ett kryss och hoppade bara räcken. Låg som högst på 115, kom för långt ifrån men min lilla jäkel till häst hoppade ändå! Nog finns det krut i dom där bakbenen alltid. Ska träna mycket backar och klättning i sommar så kommer han bli riktigt musklig. Och då menar jag verkligen klättring, alltså ställen som är tillräckligt branta för att man glider av baklänges om man rider barbacka ;)



HAHAHAHAHAHAHAHHAAH trodde ju att ha sku vägra men :P