Studion

 
Repade igår och sov sen över hos Alex. Spelade in i studion idag med grabbarna och Maja, Johanna den jäkeln är ju i fjällen så vi får lägga på sången senare. Det var helt sjukt kul i alla fall, trots att alla var så himla trötta efter igår. Hann spela in 2 låtar på 3 timmar, jävel vad tiden går fort säger jag bara! Det tar lång tid att rigga också, innan man har mickat allt så har det gått en stund. Så nu ska vi bara dit en gång till för att fixa sången och sen ska det mixas, och sen är det klart! :D


My dear, we're slow dancing in a burning room

Vi åker ju till Luleå och spelar den andra mars, stannar över helgen. Det är ju genom kyrkan så ska spela på efs en dag och sen ska vi spela in också. Jag, Maja och Adrian ska göra en cover på John Mayer's Slow dancing in a burning room. Helt otroligt fantastisk amazing låt, älskar den! Dock så är det bara han som kan göra den bra, hur duktiga musikerna än är som gör covers och lägger upp på youtube är de inte ens i närheten av honom. Helt obeskrivligt vilken känsla han sjunger med! Så det kommer bli sjukt svårt men vi gör vårt bästa och det kommer bli skitkul!:)
 
Så.jävla.bra. ♥
 

Svar på tal

Svar: Haha oj där failade jag lite ... jag skrev det där inlägget som ett utkast för en vecka sen och jag kollade inte igenom det då jag publicerade det igår! Ändrar det nu. Och skriv vad ni heter för i hellseke!



I'm not dead

Hallå! Nej, jag är inte död! Har min dator att skylla på ... den laggar så in i hellseke just nu.

Ja, vad har hänt medans jag har övergivit bloggen då?
Som vanligt har vi repat hela tiden ... och skapat en trend med dom helt awesome mössorna - 20 spänn på ica HAHA ;)  Fredagen för 2 veckor sedan for jag hem till Filip med Johanna, Alexander, Mattsson, Maja och 2 tjejer från konfan kom dit också. Maja blev en minecraft-gamer, inte okej! Inte kul att gå hem till Maja klockan 2 på natten i -35 grader ... hade sjukt kul hela helgen i alla fall.

Den här fredagen så stannade vi på musiken igen, sen kom Joel och Måns. Johanna klippte Joels hår och vi dampade som vanligt. Runt halv 8 drog vi till generalen - jag, Johanna, Filip, Alexander, Mattsson, Joel, Måns och Maja. Stod där utanför i 30 år sen innan vi gick till Filip. Sen sov jag, Johanna, Mattsson och Joel hos Maja :)

Och Glader är halt ... så himla ovärt! Han har gjort illa sig i hagen, förmodligen blivit sparkad. Han har ett jack just under knäet på höger fram. Så det blir ingen ridning ett tag framöver!
Drog ut en dag och fotade lite!