Löv Lajf

Lite instagram-uppdatering här då! This is kinda what I've been doing ...Bild 1 & 2: Drog och körde cross med brorsan och Alex, kraschade bara 1 gång ...Bild 1: Grillning med Joel, Anton, Filip, Maja & Linnéa! Bild 2: Det var bara fint.Bild 1 & 2: Fiskade med Alex och det gick ju ... braBild 1: Repen med grabbarna ser väl ungefär ut såhär! Bild 2: Och ibland lite mer koncentrerat ...Bild 1: Tog traktorn och slog åkern, sjukt varmt denna dag! Bild 2: Frukost (!)Bild 1: Jag vet inte varför Lelle cyklar i sjön. Bild 2: Jag vet inte varför Filip sitter på Lelles axlar med huvudet i ett träd.

LOL, SO TRUE!


Thursday

Hoppade Glader idag, höll på att avlida i första språnget, hade bommen legat på 1.30 hade den fortfarande legat kvar ... fick det tyvärr inte på bild men ;D Han var duktig som vanligt och kämpade på i värmen. 

Need to be myself, I can't be no one else

Sorry för dålig uppdatering men jag är upptagen med Glader, musikskrivande, moppeåkning, körvgrillning, gitarrspelande, Johanna-saknande, jobb, lägenhetsplanering, kramar, sitta-uppe-hela-natten-pratande, leva livet och lite allmän stress som t.ex. att jag just nu inte har något gymnasium att gå på efter att jag och Maja (och resten) har blivit kort sagt utslängda. Screw you guys, we're goin' home. Till USA alltså. Lär väl bli så om det skiter sig det här med skolan, plan B alltså.
Förövrigt så har vi börjat repa igen. Köpte den snyggaste skinnjackan jag sett så det fick svida till i plånkan ... 
 
Är inte så mycket hemma så följ mig på instagram istället! #tokliisa

Motocross

Har spenderat nästan hela veckan hemma hos Alexander och chillat där. Nu i helgen så körde han ju SM i Bussjö så självklart var jag där, drog med Filip också och vi sov i deras husbuss. Nu jäklar ska jag börja köra cross igen, jäkulskt längesen! Så det blir upp på 250;n imorrn. I alla fall en sjukt kul och spännande helg!
 
Fotade ju massor också så här kommer a bunch of photos. Alexander är 312;an just so you know :D Dock så kan man ju inte annat än att hata blogg.se's kvalité på bilderna men.
 

:D

Släppte ut pållarna i storhagen idag! Glader var då inte missnöjd i alla fall ... 

soulmate

Är så himla stolt över min häst så det är inte sant. Han lyssnar på allt, försöker fast han inte förstår, vill verkligen lära sig och ja ... han är bara bäst. Han fixar sidepassen super nu, satte en grym slidestop igår, ryggningen genom L:et är bullshit ... han är en helt annan häst nu. Rider honom helt utan sadel, träns och halsring och han lyssnar ändå. Blir typ gråtfärdig, jag har jobbat så himla hårt för detta. Och nu så bara sitter det, han litar på mig och jag litar på honom.
 
de
 
 

Crete

© Lisa Johansson (fotat i Platanias och Samaria, Kreta)

PROBLEMAS

Okej, nu är det så att jag har ett VÄLDIGT stort problem. Jag har nämligen inget gymnasie att gå på. Jag och Majsen skulle ju gå på JB och allt skulle bli så jäkla bra. Men så får vi ett brev där det står att musiklinjen på JB är nedlagd?! Våra morsor dampade sönder och ringde dit, och tydligen hade de vetat om det i en månad. I en månad, vafan! Gick ut med det precis då semestern börjar så det inte skulle gå att få tag på nån jävel. 
Så nu vet jag inte vart jag ska gå ... jag kommer ju in på Midgård också, MEN det är över 20 reserver och jag lär ju knappast hamna först i kö och dom kan ju inte slänga ut folk från klasserna nu som redan kommit in trots att dom har lägre meritvärde än mig...? Känns jävligt orättvist men ska kolla upp det ändå. Och jag vill inte ens gå på Midgård ... 
Annars så finns det ju ett till alternativ också, men det är typ en musikal-linje, det är jag inte så värst taggad på ... enda fördelen med det är ju att den skolan ligger typ 10 meter från min lägenhet. 
 
WHAT TO DO?
 

For ut i skogen med Glader idag, skrittade mest men blev några rejs höhö ...
 
min finaste. ♥
instagram @tokliisa

When you're bored ...

Gör just nu: Sitter vid datorn (u don't say) och kollar på inredning till min lägenhet, lyssnar på Eric Church, klagar på regnet, försöker övertala mig själv att pallra mig ut på en springrunda trots vädret, saknar USA, taggar Nickelback och Brad Paisley och har konstigt nog inte ångest över att jag sov bort halva dagen.

 

Vad är du rädd för: Ingenting, inga konkreta saker i alla fall. Är inte lättskrämd heller så det är inte ens värt att försöka skrämma mig ;) 

 

Vad är du mest nöjd med hos dig själv: Min psykiska styrka och självkänsla, att jag aldrig ger upp och klarar av släppa saker och bara gå vidare with a smile on my lips. 

 

Det roligaste jobbet du haft: Öh ... alltså har aldrig haft nåt fast jobb direkt, men grejer som man får betalt för har ju varit planteringen, spelningar, målningsjobb osv. Måste verkligen skaffa ett jobb nu då jag flyttar hemifrån!

 

När grät du senast: Måste tänka nu. Tror det var nån gång i våras. Jag gråter nästan aldrig och är väldigt okänslig så det var otroligt länge sen.

 

När skrattade du senast: Skrattar i princip jämt men igår, natthumor på skype med Alexander och 9gag ... haha.

 

Vem åkte du bil med sist: Min morsa som skjutsade hem mig ^^

 

Vad köpte du när du drog ditt kort senast? Jag som alltid bjuder folk har blivit bjuden den senaste tiden så ja ... tror det var på gina, köpte underkläder.

 

Vem åt du mat med sist: Middag med mina kusiner

 

Vad var du rädd för när du var liten: Ingenting, alltså jag har typ aldrig varit rädd för något ...

 

Vad ville du, som liten, bli när du blev stor: Rockstar all the way, hell yeah!

 

Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: MÅNGA. 

 

Värsta smärtan du råkat ut för: När jag kom hem från rehaben (intern grej) hahaha ... kramp som satan i magen. Johanna måste ha trott att jag var döende, låg uppochner halvt utanför soffan och skrek, sedan såg jag ut som Amy Winehouse en söndagsmorgon. 

 

Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: Haha men vad feiin, allt! Jag är en extremt glad och okomplicerad person så det är mycket lättare att räkna upp saker som inte gjort mig glad!

 

Något som gjort dig riktigt förbannad: När folk inte har hållit vad dom lovat. 

 

Dold talang: Äger på att knäcka pepparkakor i 3 ... HAHA troll. 

 

Vad finns oftast i din handväska: Plånbok, solbrillor, lypsyl och en massa skrot säkert.

 

Har du någonsin tagit eller provat droger: Nej, vafan är det värt eller? Dock så blir jag hög på Oasis musik så I know the feeling.

 

Har du piercing eller tatuering: Nej, tro det eller ej. Vill tatuera mig nuuuuu.

 

Vilket är ditt favoritplagg: Skjortor! No doubt.

 

Sämsta egenskap: Enligt mig, min rastlöshet. Kan aldrig ta det lugnt, blir uttråkad på direkten och måste alltid ha 1000 grejer att göra. Om jag inte har det blir jag bara lat.

 

Ord du använder för mycket: Jävel, f***a, och alla 9C-ord såklart.

 

Vem litar du mest på i hela världen: Johanna.

 

Hur många barn vill du ha när du blir stor: Inte en jäkla aning!

 

Favoritgodis: Allt, tyvärr ...

 

Vem ser du upp till: Väldigt många! Starka, karaktäristiska personer som vågar vara sig själva och gå sin egen väg. 


I'm just a product of my raisin' I say hey y'all n yee haw

Gumboda Hed var sjukt kul!

Hellsekes mycket mygg dock haha. Fuktig luft så gitarrerna och basen stämde om sig hela tiden, små strul osv. men det var i alla fall sjukt kul och en riktigt bra erfarenhet. 
 
Hahaha ... myggspraYen 
härligt skakiga och oredigerade bilder men he dug!

Clinic

Var ju på clinic med Jossan i helgen igen. Lika inspirerande, lärorikt, sjukt bra som vanligt! Vet inte riktigt vad jag ska säga mer än att hon helt enkelt är ... bäst. 
Glader skötte sig bara bra trots att han är omusklad och ur form nu (förutom lastningen då hade han inga bra dagar) Första dagen red vi 2 pass. Red växelvis med halsring, tränade grunder, bara flytta ett halvt steg åt alla håll, trav-backa-trav utan att stanna emellan, och massa såna där finkänslighetsgrejer eller vad man ska kalla det för. Ju mer man tränar på det desto tryggare & finkänsligare blir han ju. Extremt nyttiga övningar, dock var det ju ett tag sen eftersom han har vilat så länge så det var på tiden att man fick fräscha upp minnet och start over!
Andra dagen blev det speed. Först skulle man backa slalom, trava slalom, in i boxen och vända 180°, full fart rätt upp över hindret, sen barrelrace, järnet ner över hindret igen och in i boxen och vända. Hade då dagens 3;e snabbaste tid i alla fall, inte dåligt för en trött & stel Glader (och Lisa höhö...) 
 
En grym clinic as always, har med mig MASSOR hem nu.
(det första bildlösa inlägget på länge, wtf)

Bokat än en gång

Har just bokat 5 biljetter till ... BRAD PAISLEY, TAGGA SATE! Och nu ni som inte lyssnar på country ba ... okej och det är? Jo alltså nu är det så att han är bara helt enkelt världens bästa. Har avgudat honom i hur många år som helst, och nu kommer han till Sverige?! Så nu blir det Stockholm i november med brudarna & världens bästa Elin och förhoppningsvis Jossan också!
 

Oh man you gotta watch where you steppin' 'round here

For hem till världens bästa saknade Alexander imorse! Repade för sista gången inför Gumboda idag, gick super trots att ballen har missat 3 veckors rep nu. Käkade pizza hos Lelle sen med tjejerna, for hem till Johanna och träffade världens bästa saknade Joel också! Drog och badade nu ikväll, +28 (!!!) i skuggan så man klagar inte! Livet leker.
 
Instagram @tokliisa

5/7

Hoppade Glader lite idag. Bara småhinder, gjorde en liten bana och sånt, han var taggad även fast det var så sjukt varmt. ^^ 
 
Han tyckte dom där tegelstens-akriga grejerna där under var jäkligt konstiga ... Haha frambenen xD
 
 
Face på mig
 
Märks att han inte gillar att slå i ;D

4th of July

♥♥♥
© Lisa Johansson (fotat i North Dakota, USA)

VK

Är på förstasidan i VK idag! + Reportage i nöjes-delen.

Inspo


What's the story, morning glory?

Spelade igår. Det var en riktigt trevlig fest, körde bara akustiskt med brudarna. Fick dessutom reda på att en av världens bästa countrymusiker kommer till Sverige i år så jag höll på att smälla av lite ... Sedan for vi in till stan och var på wheels ett tag, träffade några riktigt trevliga grabbar på taket och fick skratta en hel del om man säger så. 
I helgen blir det förutom country-western festivalen clinic för Jossan igen! Jag och Glader ligger troligtvis lite back pga. hälta, skola, mycketattgöra osv. men det kommer bli otroligt kul och intressant som vanligt! 
 
Och vad händer en sån här söndagskväll då?
Sitter och lyssnar på Oasis som vanligt då jag har såna här inspirationsdagar. Var och firade min älskade kusins 20-års dag idag också! ♥
Red Glader tidigare, for på en skogsrunda i westernsadeln - riktigt mysigt! Sedan tog jag av sadel och träns på ridbanan och tränade massa slalom, ryggningar osv. utan utrustning. Han lyssnar så otroligt bra, trots att det var så jäkulskt länge sen vi tränade på det sättet! Har jättemycket ångest fö det. 
Nu blev detta inlägg ganska långt inlägg. Eller ja, jag har ändå hoppat mellan massa saker men är man en busy woman så är man hehe :D Känner att jag måste skriva ett helveeetes långt inlägg snart om massa grejer! Så watch out ...
 
instagram @tokliisa