jävla skitdag

HAR SERIÖST INTE ETT SKIT ATT GÖRA.
Kom just hem från stan efter en dryg, regnig skoldag, über-snack på musikanten, en tröja & ett par jeans rikare och allmänt less. Borde ha stannat i stan, fan vad jag ångrar det nu. Sitter här och fryser och är typ forever alone i skogen haha ... Är däremot mer taggad på imorgon! Middag först och sen ut med tjejerna. :D
Och min telefon är ju trasig så har min gamla w595 haha, sämst. Måste lämna in den andra så fort som möjligt, orkar inte vara utan :] Om kontakerna har försvunnit så dör jag ju! 
+ Att jag kan knappt gå i skor eftersom ena hälsenefästet är inflammerat så måste gå i tjocksockar -.- Har bara skor i nödfall med det gör sjukt ont, men men - deal with the pain if you want to se normal ut. 
 
Nu ska jag fan sova så godnatt :@@%&(&()?=)&%¤#¤#¤"#"#¤"
OCH INTE EN ENDA BILDJÄVEL FANNS DET PÅ DATORN HELLER.

 

 


random rubrik

Mådde skit imorse så stannade hemma, dock så gick det över på förmiddagen. Har käkat kladdkaka som fan och har hur mycket överskottsenergi som helst :O Helt galet. Sitter och lyssnar på good ol' Eddie Meduza hehe och improviserar countryriff på guran.
Red Glader på åkern idag, han hatar ju inte att springa om man säger så :D

Dag 8

♣ Ett speciellt minne ♣
 
Okej det här är ju jävligt lätt ... eller inte. Finns ju så överdrivet sjukt många. Fast vi gör det enkelt.
North Dakota, almost öde landsvägar, Chevrolet, solnedgång, världens bästa country boys & redneck women i bilen, nervevade rutor, glömde hastighetsbegränsningen, budweiser, Luke Bryan i högtalarna, awesomeness.
 
Den här bilden från USA återupplivar hela den kvällen, det var helt sjukt
© Lisa Johansson 
(fotat i North Dakota, USA, 2011)


Hade ju varit kul å va rik




I'm hell on the hard just a rebel on the run

Skriver musik, åker buss, tycker om folk jättejättemycket, längtar till vintern, lever mobillös, älskar livet, taggar eget place, håller på med såkallad skola osv. är väl det jag håller på med just nu. Brb!

Tänkte bara säga att ...

... jag älskar dig mest av alla på denna jord. Du är bäst, bara så att du vet det.

tjugofemte

Första gymnasieveckan är över. Har börjat dra igång repen med tjejerna nu, riktigt kul! Blev ett jävligt bra avslut på denna vecka också! Är så sjukt trött idag, och snart kommer morsan med ett hölass på 2 ton på släpet så det blir inte så mycket vila om man säger så ... ;) 
 
instagram @ tokliisa

Dag 7

♣ Något jag är beroende av ♣
 


ett år äldre

Kung födelsedag. Jag älskar mina vänner ♥ Godnatt!

21 augusti

2 första dagarna på gymnasiet done och jag måste säga att jag märker ingen skillnad haha. Rullar på som vanligt, enda skillnaden är väl att man börjar känna väldigt mycket mer folk för varje dag som går. 
Lägenheten är förhoppningsvis färdigrenoverad i helgen så då blir jag umebo, bitches! :D Ser framemot det, kommer bli väldigt skönt faktiskt. 
Just det! Haha mamma påminde mig just om att jag fyller år imorgon. Först fattade jag inte vad hon menade men insåg jag ju att jag faktiskt gör det ...
 
#brbälskarlivet

Dag 6

♣ 3 låtar som jag aldrig tröttnar på ♣
 
  
 

startin' over

This helg har varit kung. Faktiskt. Efter gårkvällen, som spenderades med underbara och saknade människor, efter lite prat och grejer, så blev livet plötsligt väldigt mycket enklare. ♥
Sista sommarlovsdagen imorgon, tragiskt. På något sätt känns det skönt att börja gymnasiet, även om jag har varit less på skolan i 10 år redan hehe. Blir en start over, inte kanske så nödvändigt men det är bra med förändringar! Snart är ju lägenheten klar och allt, taggar sönder. Känner på mig att det kommer slaggas en aning där men det kommer att bli kung! 
 
Det var ju för fasen 29 grader idag, haha jag hade ju bara med mig jeans till Sävar igår för det var ju kallt hos mig på morgonen ... SMART! Halvdog lite där ett tag men klagar då inte ... blir bara lite irriterad att allt bra väder kommer då sommaren är slut. Dålig stil :O

Dag 5

 En nytagen bild på mig ♣
 

neckrope

Rider i halsring typ nästan hälften av alla ridpass. Det går ju hur bra som helst i alla gångarter och vilka vägar som helst, ryggningar osv. - ni fattar, basic stuff - så har börjat med lite sidepass, bommar på böjda spår och slalom baklänges osv. också. Sidepassen är inte det lättaste utan träns då han från början inte förstod vad jag ville och trodde att jag menade att han skulle vända, spin eller något sånt. Har jobbat på det hela veckan och det går bättre och bättre! Han är ju så otroligt lättlärd :D 

Dag 4

♣ Mina sämsta sidor ♣
 
Är väl inte jag som ska svara på det ...? Men ja. Jag är otroligt okänslig, anser att det är dåligt. Jag har svårt att bli sårad och liksom "brydd". Därför har jag förmodligen sårat folk ovetandes, när dom har tänkt "hur fan kan hon inte bry sig?" medans jag tog förgivet att dom kände samma sak som jag. Jag tar saker helt enkelt inte så hårt, förutom kanske när det gäller mina närmsta. Vet inte om ni förstår hur jag menar men. 
 

=)

Red Glader i halsring på ridbanan idag. Det är ju galet hur mycket längre vi har kommit med det sen vi började, men det syns förmodligen mycket mindre än vad det känns. 
 

Dag 3

Det här stör mig ♣
 
Hm, är inte så "lättstörd" haha men ...
Då folk inte håller vad dom lovar, när det inte finns något att käka, när jag är för lat, när internet inte funkar, när kameran har slut på batteri och inte hinner ladda upp det innan man ska fara, när det känns som att det aldrig görs ny bra musik, när man inte kommer ihåg något, när folk som aldrig gör ett skit klagar på att man aldrig gör något, när folk inte förstår sig på mig haha, när det är dåligt väder då det måste vara bra, när någon har tänt den drygaste äckligaste taklampan som finns i köket, när ens gamla vänner förändras på dåliga sätt, när man sover bort hela dagen etc.
 
Blir inte sur på folk för ingenting, krävs rätt mycket innan jag blir förbannad. Och blir jag det så finns det en bra anledning. Förlåter folk väldigt lätt och kommer över saker fort, men det beror ju på vad det handlar om. Vissa förtjänar helt enkelt inte en plats i mitt liv, I stay away from unnecessary drama! :D
 
 
 

friday

Imorse tog jag bussen till stan för att sedan ta bussen till Sävar. Och för att bli hämtad av Alex där haha. Målade och grejade där. For ut och red med Amanda och Malin springandes efter med kameran, haha stackars lilla jäkel ;)

Fail

Hahaha. Så jävla fult. Såhär gick det då jag körde cross ...
- Går det bra? Vad gjorde du? Kom, här, vänta, akta!  

Dag 2

♣ Det här är jag beroende av ♣
 
• Musik. Spela, lyssna, skriva etc. Alltså jag missbrukar verkligen musik haha. Om det nu går? 
 
• Inspiration. Går jag runt helt inspirationslös så känns det som att allt är helt värdelöst, likgiltigt och jag vet knappt vart jag ska ta vägen (Det är då man tar till Oasis). Såhär ser det däremot ut då jag är överinspirerad ...
 
 Att vara alla till lags. MEN nu är det ju så att det inte alltid går. Ibland ställer jag kanske upp alldeles för mycket också, men whatever allt för mina vänner. ♥
 
• Spänning. Då menar jag inte drama och jobbigt skit på det sättet, utan med nya upplevelser. Behöver inte precis vara något märkvärdigt, kan vara typ vad som helst, som att dra åt helvete som jag och Johanna gjorde och lär göra igen. 
 
Mina gitarrer. Haha dom här hemma blir ju galen på mig. Spelar hela tiden ... 
 
• Glader. Glader är den som verkligen fyller ut everything that's missing. Skulle ta 3 år att förklara varför. ♥

New

Ny header, tryck f5 om ni inte ser den! Tyckte det var på tiden att jag bytte, och är den väldigt simpel men får väl duga så länge
.

Dag 1

♣ 6 låtar som beskriver den här sommaren ♣
 
Hahaha ... klicka på bilderna för att lyssna.

When there's nothing to do ...

Dag 1 – 6 låtar som beskriver den här sommaren
Dag 2 – Det här är jag beroende av
Dag 3 – Det här stör mig
Dag 4 – Mina sämsta sidor
Dag 5 – En nytagen bild på mig
Dag 6 – 3 låtar som jag aldrig tröttnar på
Dag 7 – Något jag är beroende av
Dag 8 – Ett speciellt minne
Dag 9 – Dagens outfit
Dag 10 – Det här saknar jag
Dag 11 – Det här är jag dålig på
Dag 12 – Det här är jag bra på
Dag 13 – Det här har jag i min väska
Dag 14 – 5 saker jag ska göra innan jag dör
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Morgon rutiner
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Det sjukaste jag har gjort
Dag 19 – 10 saker jag gillar
Dag 20 – Någon jag vill byta liv med en dag, & varför
Dag 21 – Det här får mig att gråta
Dag 22 – Någon jag ser upp till
Dag 23 – Något som får mig att må bra
Dag 24 – Mitt hem
Dag 25 – Min favorit bild
Dag 26 – Mitt/mina syskon
Dag 27 – En hemlighet
Dag 28 – 10 plagg från min garderob som jag älskar
Dag 29 – Mitt bästa köp
Dag 30 – Den här månaden

Rubriker är överskattade

Dom senaste dagarna har jag bara ... typ inte gjort nåt. Varit ute och sprungit i princip varje dag, kör på 5km nu i början för jag har verkligen sämst kondis. Måste tillbaka till min gamla goda form. 
 
Inspiration of today

The guitar beat or the sound of that drummer

Var och tränade i Flurkmark med Glader ikväll, med Maja och Elin också. Det gick skitbra, med tanke på att det är andra gången vi hoppar efter hans hälta. Så det blev ju självklart inga höga hinder hehe men han var positiv hela passet trots att han blev lite trött på slutet. Han är en helt annan häst nu om man jämför med förra året ... så himla mjuk och avslappnad i kroppen, landar inte alls lika stumt efter hinderna o.s.v. Och det är efter att jag slutade rida med sadeln, han har varit så otroligt stel då jag har ridit med den. Senast jag red med den var i oktober förra året och det är verkligen enorm skillnad på honom! Så nu är det barbacka, Parelli-paden eller westernsadeln som gäller! Hoppade med paden idag, den är kung.