Sista augusti

Jag och David hade ingenting för oss idag, så vi for till Holmsund. Gick först till tropikhuset och kollade på alla apor och reptiler, skitlängesen jag var där så det var kul! Sen gick vi hem till Veronica ett tag.
Har varit ute och kört runt hela kvällen sen dess och kom precis hem. Är stendöd i huvudet just nu så lika bra att sova, imorgon har vi spelning också!

tokliisa @ instagram

Den senaste tiden så har jag ...
1: Varit i Vännäs och haft det trevligt och 2: fått en mixer av David, så nu blir det smoothies hehe.
 
3: Var hemma och lastade av 2 ton hö och 4: tog det lugnt med pöjkarna.

Bästa från sommaren

Det bästa från den här sommaren! Nu då det börjar bli höst och allt.

WTF.

Blivit någon bugg med bloggen, försöker fixa det, temat byttes och inget funkar typ haha.

Archive


Överdos & överbelastning

Överdos av koffein idag. Kaffe på dagen, celsius innan träning och en stor kaffe på Waynes nu på kvällen ... några hundra milligram för mycket. Kaffehurven kan ju vara bland det värsta som finns, får jätteont i magen och det sticker i hela kroppen, får nästan hjärtrusning och frossa. Bara att sova av sig det!
 
Tränade med Johanna och Elin idag. Träffade Joel, Måns och Oscar på gymmet, himla kul! Brukar alltid träna själv eftersom jag har lättare att fokusera då men detta var riktigt kul. Dessutom är det väldigt bra att hjälpa varandra också. Höll däremot på att göra illa mig riktigt rejält idag! Jag har otroligt svårt för att sätta en gräns för mig själv, kan liksom pressa mig själv mer än min kropp klarar av. Märktes ju då jag fick muskelinflammation i magen, låg och grät av smärta hela nätterna i en vecka. Men idag körde jag i alla fall ben och fokuserade på framsida lår. Körde benspark, och även fast man får sjukaste mjölksyran brukar jag köra tills jag verkligen dör. Körde dock lite för mycket och mitt vänstra ben fick mjölksyra snabbare så plötsligt fick jag all vikt på höger lår och kände bara hur det brände till som satan ovanför knät. Hade rätt ont ett tag men nu känns det mycket bättre, stretchade i en halvtimme också. 

I was haulin hay & feedin the hogs n that summer sun had me sweatin' like a dog

Har varit hemma i helgen. Idag har jag fått presenter, skottat hästskit på åkern och lastat av 2 ton hö. Väldigt skön dag faktiskt, solen brände då på! Var jättetrött och seg hela dagen fram tills nu då vi skulle lasta av hö, och jag står ju som vanligt ensam uppe på flaket och kastar ner, men då kom Emil och joinade mig och jag fick skratta så jäkulskt. Vet inte hur många gånger han ramlade ner mellan balarna eller föll framlänges! Bra avslut på denna dag, nu sitter jag och lyssnar på detta:
      

17 år i staden

Tack för alla gratulationer idag! ♥ Har i alla fall haft en riktigt bra dag med min man, cyklade och köpte tårta och satte oss vid älven. Det är standard för oss, dela på en prinsesstårta. 6-8 bitar? Phhff. Snarare 2. Har kollat 1 och en halv säsong av Eastbound and down nu, haha så jävulskt bra. Min födelsedag var i alla fall kung, har världens bästa sambo!

Back to normal

Idag har det varit en bra dag. Första skoldagen avklarad i alla fall. Började med en halvtimmes klasstid klockan 9 på morgonen, och sedan hade jag bara en lektion till, och den började klockan 2. Så jag cyklade hem och då drog jag och David på stan. Han fixade sig en ny skitsnygg frilla (RIP the krull-afro) och annat grejs och sen lunchade vi med mamma på Vezzo. For till skolan sedan och vi har en annan lärare i gehörs & musiklära nu, på 1 timme hade alla plötsligt fattat det som förra läraren gått igenom under hela förra året. Så kände peppen lite grann i alla fall!
Sedan kom Theresia, Simon och Minnéa och hälsade på! Vi gjorde tacos och hade det trevligt. Nu ligger David och sover, imorgon fyller jag 17 år och tack och lov har jag bara en endaste lektion på morgonen så resten av dagen ska vi cykla och käka tårta hehe. 
 

Artonde augusti

Haha alltså jag har hållit på att städa och tvätta hela dagen, det har legat cheez heartz eller vad det heter över hela lägenheten ... har hittat såna och ostkrokar på alla möjliga ställen, det här med att kasta upp och fånga med munnen spårade ju igår.
Somnade runt drygt 4 igår, såklart vaknade jag ändå klockan sju. Försökte sova mer men det var omöjligt för min kropp vägrar sova i onödan. 

Saturday night

Gårkvällen började med spelning i Sävar. Det var riktigt kul, första spelningen efter vår "semester" och det känns bra att komma igång igen. Sedan rullade jag och Linnéa vidare till mig, och resten av kvällen spenderade vi i min lägenhet med Jennifer, Isak, Emil, Linn, Angelica & Lucas. Det var riktigt trevligt faktiskt, mycket skratt!

Praise the lord, and pass the ammunition

Nu är sommaren snart slut. Klart att man får ångest inför skolan, i alla fall jag. Egentligen vill jag bara spy när jag tänker på det, så många man är less på. Men jag kanske förtjänar det om man tänker på hur sjukt kul den sommaren har varit för mig. Spelat på High Chaparral, hela den resan var helt otrolig och det är verkligen ett minne och en erfarenhet för livet. Får inte glömma Norge och Linköping heller. Och vad hade jag gjort utan David? Han är den bästa som finns och gör alla dagar så mycket bättre. Älskar David så det är löjligt. 
 
Igår började jag sakna North Dakota. Så att det verkligen gör ont! Alex skrev till mig på fb och jag kände bara att jag måste tillbaka så fort som möjligt. Miss those open fields of Kulm and Edgeley. Jag blir helt seriöst tokig snart, det var 2011 och jag var 15 år, men det var den bästa sommaren någonsin. Saknar att åka runt i pickup-trucks med härliga vänner, Luke Bryan på radion. Saknar att helt oväntat hamna på en bröllopsfest där inte en karl är utan cowboyhatt. Saknar att dyka ner i poolen där grabbarna spelar pool-football och plötsligt är det någon som råkar kasta den i huvudet. Saknar allt och alla. Saknar Jake och bubble-tea också haha. Nej, snart är det fan dags att åka hem igen! 
 
Jag har insett att det måste vara ett slags privileium att aldrig behöva vara osäker på sig själv. Vid 17 års ålder och efter många jobbiga dagar vet jag fortfarande inte vad det innebär att vara vilsen. Jag har alltid varit såhär. Jag ser så många i min åldergrupp som försöker hitta sig själva, som det går åt helvete för, som inte har en enda aning om något och bara snackar en massa strunt. Folk som säger åt mig att jag är på ett visst sätt, antar en massa konstiga saker utan fakta. Jag menar, titta på dig själv? Du skippar skolan för att sitta på någons balkong och röka. Pinsamt. Haha men ni kanske förstår vad jag menar. 
 
Jag känner mig så sjukt tacksam för allting jag har! Jävligt nöjd tjej säger tack och hej.

Mandolin

Var och bytte upp mig idag! En Cort-mandolin som låter så himla bra, akustiskt låter den 10 gånger starkare än min förra och inkopplad låter den bara helt perfekt. Inget rasslande ljud i bakgrunden och inbyggd mick på denna, är sjukt nöjd. Fin är den ju också. Åh nu vill jag bara spela jämt.

#goodlife

Igår cyklade jag och David närmare 3 mil haha. Började med att vi bara skulle cykla en sväng, stannade och käkade, köpte glass, cyklade runt, var på EM och kollade, och for hem. Det blev ungefär en mil, dock så ville jag ha en milkshake och David ville ha bullens så vi cyklade till coop på ersboda och köpte körven, körde drive-through med cyklarna på Frasses haha, och sen cyklade vi runt Nydalasjön där vi hittade en ledig grillplats. Sen cyklade vi hem. Det var en jättebra kväll. 

Bästa

Har varit hemma några dagar nu och tagit upp träningen med Glader igen, eftersom jag knappt varit hemma sedan förra sommaren visste jag inte vad jag skull förvänta mig, men det gick bättre än någonsin! Efter 3 dagar så rider jag nu honom utan sadel eller träns och har bara halsring om det skulle bli någon nödsituation. Galopperar runt och behöver inte ens rösthälper för att stanna längre. Backar i mönster och sidepass i serpentiner. Allting handlar om de små sakerna, att kunna flytta endast höger bakben åt ett håll tex och det är sånt vi har tränat på. Känns så himla häftigt att kunna rida helt utan hjälpmedel förutom min kropp och röst!

My dear friend

 

Random

Skulle fixa ett nytt bankkort igår eftersom jag slarvat bort mitt i lägenheten och har letat precis överallt, och tänkte ändå fixa ett nytt som jag kan göra internetbetalningar med. Men guess what, man får inte ens ha ett sånt förrän man fyllt 18, blev så jävla förbannad haha. Flyttade hemifrån då jag var 15 och det är ju ganska struligt att behöva fråga mina föräldrar när jag ska beställa grejer, plus att dom korten inte ens är direktkopplade med banken så jag kan inte betala på tåg eller buss heller. SÄMST.
 
Jag och David for ut och cyklade igår, hittade en killes bankkort på Ålidhem, cyklade till Berghem för att sedan bestämma oss att cykla till Statoil på Ersboda för att köpa varmkorv, och på vägen knackade jag på Joels ruta och han var hemma så där hängde vi ett tag!:D Sen till Statoil och hem igen. Det blev runt 1,5 - 2 mil hehe, lite längre än vad vi tänkt men det är så himla kul att bara cykla runt.
 
Idag åker vi hem till skogen, ska fiska och sedan stannar vi nog där över helgen. Ska nog även ha bandmöte i helgen också, känns bra.

Black and white


Skuleberget

I fredags så hämtade mina föräldrar och Mackan upp oss och så drog vi till Skuleberget.Fattar inte hur jag kunde klättra upp för berget förra gången då jag bara gick i 4an? Det är ju skitsvårt och lodräta väggar bitvis. I alla fall väldigt kul. Vi åkte vidare och snurrade på litegrann vid Höga Kusten och hamnade tillsut i Norrfällsviken där vi spenderade natten.

Efter många kilo godis och slappdagar ...

... så har det ändå gått framåt! 
 
 

Första augusti

Nu blev det plötsligt augusti? Vart tog sommaren vägen? Fick precis världens ångest, måste hitta på massa saker nu när jag ändå är ledig 2 veckor. Äventyrssugna människor, call me. Eller något.
 
Är hemma i stan nu sen 2 dagar, känns skönt att få städa upp den här röran haha. Men nu är det fint! Var på stan med Jennifer i 3 timmar idag, gjorde en ordentlig middag och inte så mycket mer. Imorgon är det fredag och jag är redo att trycka 10 kg godis, har varit sinnes sockersugen hela veckan och nu ska det stillas. Dissar gymmet för hemmakväll imorgon, ohyes! Kom på att skolan börjar om 2 eller 3 veckor, i vilket fall så är det jättehemskt och jag vill bara halvdö när jag tänker på matte 2b ... jaja man får väl härda! Och nu har jag inte en aning om vad jag ska skriva så hejdå.