Sista november

November har bjudit på sol, det brukar ju alltid vara årets sämsta månad och 0 soltimmar ... dock inte denna gång! Imorgon är det advent, äntligen får man lyssna på julmusik och ta fram ljusstakarna. Älskar verkligen julen, det är det bästa som finns. Tänker på alla som inte har en familj eller vänner att fira med, så jag känner mig tacksam för det och för att jag har världens bästa karl under samma tak som mig. 
 
Har jobbat med hiphop-projektet hela veckan på skolan, det blev faktiskt grymt tillslut. Långa dagar och sena kvällar, 1238522329 decibel som skakade om mitt huvud hela dagarna så denna helg kom så himla passande. 

2013-11-25

Har varit hemma hela helgen och det var rätt skönt. For ut och red med Malin igår, drog fram massa stockar ur skogen på eftermiddagen och sen drog vi en sväng till Burträsk för att hämta min bror. Jobbar med hiphop-projektet hela veckan och är så tröööött. Ska i alla fall iväg med Johanna och Joel ikväll och se Catching Fire, har inte träffat Joel på tusen år så det blir grymt!

Yesterday

Bakade mazariner igår med Malin, alltså jäklar ... skulle lätt kunna äta upp hela plåten. Är ju hemma så himla sällan, så har saknat min lillasyster som en tok! ♥

On the blue side of the mountain

Jag är ju sämst på det här att ladda hem grejer, har försökt hitta något vettigt gratis videoredigeringsprogram för Windows Live Moviemaker kan ju vara det sämsta i hela världen. I alla fall så märker jag nu att jag har Adobe Premeire Pro installerat på datorn?! Kul att man visste det haha ... 
 
Åker hem ikväll, har inte varit hos mina päron på säkert en och en halv månad, saknar Glader. Ska försöka sova ut då jag varit som en zombie största delen av denna termin, somnar hela tiden på skolan och allt är så jävla tråkigt haha. Snön får gärna ta och komma nu!

Onsdag

Idag tog min bästa David körkortet! Så himla bra, måste köpa tårta hehe. Hela dagen har då hittils varit bra, tränade tidigt imorse och har bara en lektion idag. Har en intervju efter skolan och sen inte så mycket mer. 
Annars lyssnar jag mest på outlaw-country, spelar hiphop på skolan och sover. 

Morning


2013-11-17

Helgen har varit grym hittils. Var hos mig med tjejorna i klassen i fredags och käkade tacos, drog sedan till musikarfesten som var riktigt kul faktiskt. Var i studion i runt 9 timmar igår, vi köttade på bra och hann mer än vad jag trodde! Tacka vet jag celsius alltså! Kommer spendera hela denna dag där också.

Turn it on, turn it up

Nu har jag fått tillbaka min dator! Ett problem bara: dom bytte hårddisk. Hoppas då att det var jävligt nödvändigt och inte bara "ja men det kan vara en lösning" eftersom jag förlorade 1,5 år av bilder (hade glömt att flytta över till en extern, och sen föll den i golvet och gick inte att starta så hade inte så mycket att välja på sen) och grejer. Sitter nu och redigerar om ALLA bilder, har väl hunnit ca 400 hittills! 
På torsdag börjar vi spela in, känns himla kul att äntligen komma igång! 

Halloween

Hade ju inga större planer detta år direkt. Jag for med David och Mackan och köpte godis, käkade en burgare, det spårade lite i en timme och nu ska vi se om det går att göra något ikväll. Har i alla fall tryckt hur mycket godis som helst och sitter helt död i soffan. Hoppas alla har en bra halloween, även om det egentligen var igår hehe.