the latest days

1. I know, min katt är rätt ... originell. 2. ÄNTLIGEN SNÖ.
 
1. David är nästan liiite för tuff. 2. Sov ensamma i en stuga långt ute i skogen ... scary shit man. Fast nej, det var mysigt, hade massa götta med oss också :D
 
 

Sky Fall

Såg Sky Fall ikväll, äntligen fick Daniel Craig göra rätt för sig som Bond! Både Casino Royale och Quantum of Solace var ju så fruktansvärt värdelösa. Men den här var faktiskt sjukt bra, så gå och se den folket! 

just an ordinary wednesday

Stryker mina nya gardiner, tvättar kläder, diskar och gör sånt där man måste göra då man bor själv, tänk att en sån icke-hemmafru som jag skulle klara av sånt där, är förvånad över mig själv! ;)
Kokar nudlar nu till mig själv, lägenheten ser ut som en jävel så måste städa som en tok ikväll.
 
Målar granar på skolan ... 

Hjärtstopp caused by Chevrolet

Alltså Gud. Ni som känner mig vet att jag blir hög på Chevrolet. Och älskar Tim McGraw. Så jag höll ju på att dö igår när jag såg den här videon, countrymusikens hetaste man och massa chevy trucks? Jag klarar inte av det. JAG DÖR AV DOM DÄR BILARNA. Vill bli 18 nu så jag kan skaffa mig en Cheva Silverado 3500HD, har varit min drömbil i hela mitt liv, dock lär man ju få jobba som en idiot för att någonsin få pengar till det. Jag får typ helt allvarligt gåshud av trucks och V8'er. Åh nä, nu måste jag gå ut eller något för jag kan inte se den här videon mer. Det är inte bra för min psykiska hälsa ... USA, Chevrolet, Dodge and Ford - Raisin' a little hell and praisin' the Lord.
 

I oughta keep you locked up at home

Såhär kul har jag just nu hehe ↓. Snart blir det att dra sig mot musikanten, trotsa sjukheten och sitta och ta ut 2 låtar till garagefesten med Lelle. Sov till klockan tolv idag, sen dess har jag dansat gangnam-style för arbetarna utanför mitt fönster som såg lite småless ut, käkat bullens och sovit lite mer.
 

If you like it up loud and you're hillbilly proud then you know what I'm talking about

Jag är inte död! (Någon frågade)
Bara halvt. Nä men, sitter här i lägenheten och är sjuk, dock så känns det bättre nu. Trots förkylningen så har jag haft en kung helg (vad är det ens för dag idag? måndag?). Spelade ju på Bilda i lördags vilket gick bra. Efter det var jag och David barnvakt, efter det kom hans gamla kompis förbi så det blev en sväng i chevan, och förhoppningsvis avslutades ett jobbigt kapitel mitt i roligheterna också. Hann med väldigt mycket denna lördag känns det som! 
 
Idag så har jag mest bara legat under täcket med glass och massa filmer, och sovit som en gris. Har beställt kläderna till halloween nu, är sjukt taggad faktiskt!
 
Den som kom på idén med en huva på en filt kan ju få en puss eller nåt
 
 

Förlåt men skrattar så jag dör

Vem springer frivilligt och köper glass åt mig klockan ett på natten för att jag har ont i halsen?
THIS GUY ↓

latstina

Har just slukat ett nudelpaket med minst 10kg cayennepeppar, gött! Försov mig imorse och var/är fortfarande så sjukt seg så jag och mamma for och handlade en massa, och for sen på sista lektionen. 
Har repat inför spelningen på lördag, spelar på marknaden på Bilda så kom gärna dit! 
Har så otroligt stora problem just nu. Måste köpa nytt smink, måste diska, måste städa, måste orka ställa in mjölken i kylskåpet igen, måste vattna blommor, måste orka låsa dörren (alla säger att man ska göra det när man bor i lägenhet? I don't know), ja ni hör ju, jobbigt värre höhö. Jävla latarsel. 
 
Majsan i glitterkjol i MVG idag, jag är stolt över korvungen! ♥
tokliisa @ instagram

det regnar ju som ganska mycket

Hann med en sväng på gymmet innan jag åkte hem till skogen med min moder och ska sova här inatt. Hade bråttom eftersom jag bara hann vara där 1,5 timme så fick köra ganska intensivt 20 min cardio som uppvärmning och sen allt jag hann inne på gymmet. 

Hemma är det i alla fall som det ska

Heter tokliisa på instagram btw !

♥ ♥ ♥

Gomiddag (var faktiskt jag som lagade maten believe it or not), kvällspromenad och min allra finaste. Kan det bli bättre? ♥

Nu sover jag mer än gärna.

Kommer inte att hata att sova här. Skogslisa på ärten, minst sagt! Om ni bara visste hur skön den är ...

Avundsjuk

Satt och kollade på det här live igår ... fatta känslan. Finns ju inga ord!
 




ostkaka (?)

Kom just tillbaka till lägenheten efter ett biobesök med världens bästa Malin! ♥ Såg Ted, åh så störd film men sjukt söt och rolig. Efter det gick vi förbi på ronyas och hämtade pizza, gött! Eftersom min mage är cp har jag knappt ätit något överhuvudtaget på nästan hela veckan så känner mig inte lite fet nu efter massa godis, chips och pizza ... åh. Har ångest så jag ska ut på en liten löprunda nu, ska ta det lugnt p.g.a. min förkylning men en 5-7 km ska man väl kunna skrapa ihop i alla fall. Börjar inte förrän halv 12 imorgon, som varje måndag höhö, not complaining!
 

Another saturday

Sitter på bussen påväg ner till stan nu, har med mig en skruvdragare och grejer så jag kan skruva ihop sängen som äntligen kom igår. Så ska om i lägenheten först, sedan blir det holmsund!
Vet att min uppdatering har varit sämst den senaste tiden, men har haft ganska fullt upp och lite ork. Just nu är det nå damp så jag mår illa så fort jag äter något, inte annars :s Så jag kommer väl svälta till döds hehe. 
But I'm giving sjukligheten the finger, ids inte vara sjuk just nu så jag skippar det. 
 
Håller på att längta ihjäl mig efter snön. Vill ta fram skotran, åka bräda, galoppera i djupsnön, sitta och grilla, åka till fjällen och allt sånt. Hoppas det blir en hyfsat kall vinter med typ -30, det är härligt. Snart är det november, oh lord kill me, hatar den månaden. Aldrig sol, inge snö, kolsvart, huvudvärk och hela köret, känner för att fara någon annanstans då. Men dock så kommer ju Brad Paisley som ett ljus i mörkret då hehe ♥ Längtar.
 
Fick just massa låtidéer, älskar då det händer. Man måste ta vara på såna stunder så ... I'm off. Här har ni lite bilder och grejer som jag inspireras av, så ta och gör det ni också. Source: spellsjewellery.blogspot.com

Sämsta dagen någonsin igår. Ont överallt, mitt bankkort funkade inte, ingen svarade i telefon, missade bussen hem, fick släpa runt alla grejer i tusen år. Då är det tur att man har en man som räddar livet på en. Så tog bussen dit på kvällen, och plötsligt kändes livet värt igen hehe. ♥
 
Idag är det i alla fall sjukt bra väder. Fick gå hem från skolan eftersom jag fortfarande känner av den där medicinen, ska nog ut och gå en bra sväng snart. 

Back on track

Skön kväll igår! Drog till gymmet med Johanna, först lite cardio och sen körde jag rygg och mage tills jag nästan spydde, skön-t! Efter det en pw till midgård där Johanna hade tappat sin vante, och hem till mig igen. Ikväll blir det ett zumbapass haha med tjejerna, och imorrn gym igen. :D

TANKA DÅ

Såg Taken 2 igår med David och hans kompisar, den var riktigt bra faktiskt! Liam Neeson är ju snudd på gudN. 
Tog bussen hem idag med David, fixade mitt wowaccount på bussen haha. När vi kom hem tog vi varsin pålle och for ut i skogen, det var mysigt! :D Nu sitter vi här och överväger tanken att baka negerbollar och ska spela wow sen. 
 

sneaky

Hon är på sin plats he-he
 
 
 
  
 
 
 
 
 

:@%&%&&/()&#""(=)(&%#""/)(

Okej det här var ju som ganska sämst. Matteprov idag, och jag kan knappt någonting. Har tagit mig igenom 2 kapitel, egentligen inte så svårt men jag fattar ingenting av det :@ Vet inte vad jag ska skylla på, jag kan ju faktiskt matte, men lärarn förklarar som en ... ja. Förklarar typ 1+1 i en halvtimme och tillslut fattar ingen någonting längre. Tänkte säga fuck it, y0lo ... men jag ids inte få ig. Eller F eller vad det heter nuförtiden. 
 

Sötaste ungen

Måste bara säga att jag DÖR ... av dina kommentarer. Haha skitunge, du är sötast i världen! Saknar dig så himla mycket nu då jag mest är i stan, du måste verkligen komma hit och va med mig snart. Du får komma hit när du vill, alltid och always, det vet du! Älskar dig så mycket min finaste lilla korvunge ♥ 
 
Ps. Bjur på gomiddag och bio eller vad som helst, säg bara till! Dig kan man spendera alla pengar på utan att ha dåligt samvete, lätt!!! :*
 

Tired

Kul rep idag! :D Filip var med och lyssnade på våra egenskrivna låtar som han ska komma på något komp till, Filip är bäst. Han ställer alltid upp, världens bästa! Sen övade jag massa saxofon så jag har ingen känsel i tummarna. FORTFARANDE. Det var typ 4 timmar sen nu och ingen skillnad. Sax är faktiskt sjukt kul ... även fast jag är beginner och det tjuter som en #&¤/("# ibland men det går ju bättre för varje gång! Det fula är att man ser proffsig ut när man håller i den, automatiskt, och sen när man börjar spela så ba . Sadface. Men sjukt kul i alla fall!
Sen efteråt fick jag skjuts till akuten och sen hem till läggan där jag slaggar nu med chipsrester haha, ska bara slänga mig i duschen och sen blir det kudden. 
Men Gud, ser nu att det behövs städas, ojdå ... ser ju ut som om nån har partat sönder här. Godnatt ♥
 

Slut på lathet nu

Nästa vecka börjar jag dra igång träningen igen. Känns så otroligt skönt, har inte kunnat träna p.g.a inflammationen i hälsenan så har varit så sjukt rastlös. Eller jag hade ju ändå kunnat gymma, men för mig är det verkligen allt eller inget så jag tappade typ motivationen lite då jag inte kunde dra på mig löpskorna. Så när jag nu börjar igen så kommer det nog bli ganska svårt att ta det lugnt i början, som jag verkligen borde, men jag får väl försöka i alla fall. 
 

Uttråkade

Haha men kan vi skratta liiite mer nu då ... jag och Majsan är sjukt snygga. Just sayin'

In a world where everyone is an island, I find myself there waiting at the shore


Weekend

Har haft en helt underbar helg! På fredagen hade Maja lånat min nyckel för hon slutade tidigt, och då jag och David kom dit hade hon och Linnéa städat min lägenhet, fixade tacos och allt, ni är bäst tjejer! ♥ På lördagen låg vi och halvsov hela dagen, for och handlade mat och bara chillade. Igår så drog jag och David på bio med Joel, såg Hamilton 2. Den var jävulskt bra faktiskt! Efter det blev det blåbärspaj @ my place höhö.
 
Go'middan!
 
Du är bäst du är bäst du är bäst du är bäst du är bäst du är bäst du är bäst du är bäst ♥
 
Någon snodde min kamera och lämnade typ tusen vackra bilder efter sig :D
 

Inspiration

www.spellsjewellery.blogspot.com