let's get outta here

Jag måste säga att jag saknar att inte ha något att behöva tänka på. Många tycker det är skönt med att ha skolan igång, man vet vad man ska göra och man har rutiner. Men rutiner är inte alls min grej. Jag saknar den där känslan av att ingenting spelar någon roll. Som när man sitter barbacka på ryggen på Glader och man har ingen aning om hur långt man är hemifrån. Solen steker i pannan medans han bara galopperar allt fortare och man har inte en tanke på att vända om. Det spelar inte ens någon roll om man kommer tillbaka, det finns inga tvivel och inga problem. 
Det kanske är enkelt egentligen. Att gå till skolan eller jobbet, sitta där hela dagen, göra några prov och andra saker man borde göra. Men det dryga är att alla dessa så kallade "tryggheter" bara är i vägen. Det är som komplex, något man lär sig att acceptera men kommer ivägen ibland. Jag hatar att känna mig instängd, behöver komma bort från det vanliga ett tag. Typ som min gamla dator. Fungerade utmärkt, men efter ett tag började den lagga och då fick man slå till den så fungerade den igen. Kanske det jag behöver, ett slag i huvudet? Haha nej men en adrenalinkick for sure. Jag måste sluta drömma så mycket, för i dagens samhälle funkar det tydligen inte att ha en stark vilja. 
min vackra vän jag saknar dig. tillsammans är vi fria

onsdag.

Jaha här stod det still!
Har legat hemma med njurbäckeninflammation och grejer men känner mig bättre så ska till skolan imorgon i alla fall. Blir ju lite less på att vara hemma när det är sämst väder, dock så har ju min bästa varit hemma hela tiden också och det var väl jävligt tur det hehe. När jag äntligen tog mig upp ur sängen idag så har vi hunnit gå en sväng på stan för att inhandla bla. nya träningskläder, köksgrejer och sen gick David lös på one more rep. Han köpte typ världens godaste vassle, måste köpa en likadan när jag äntligen får råd i övermorgon. Jag gjorde ju som sagt ett val i början av januari och köpte kläder till mig själv så jag levt resten av månaden utan pengar (nästan). 
 
Jag vill ha sommar, värme och min skjorta tillbaka Lelle!!! Eller har jag fått det? ...

Beauties of skogen

Hej, det här är jag och min vän Majsan. Från våra bästa vinklar.

random

Somnade så lättad och glad igår. Vaknade med 39,2 graders feber, förstår inte. Men har käkat råa ägg (inte min idé haha), godis, vitamin och mineralpiller och grejer, så det lär ju ska kännas bättre. Men får psykbryt eftersom jag missar viktiga saker. 
 
Vad gör jag annars ensam i min lägenhet en torsdag? Skriver låttexter och inte så mycket mer. Lyssnar på massa låtar som drar upp massa minnen. 
 
  
 

svunna tider

Haha alltså det ser ju ut som att vi är från en annan tid, så sjukt kul det var. Har ett galet behov av att hitta på något stört! Då menar jag stört och inte ha jävligt roligt. Alla har ju blivit så himla tööra. Är någon sugen på lite äventyr och inte bangar (den som bangar den dör, ursäkta våldsamheten), hör av er fort som tusan för jag är less på att sitta vid datorn. Tack och hej.

Är jag bäst eller

Lite gött med chokladpudding och hallon, skoja inte.
Vilken jäkla lyxvecka det här kommer bli/är då, men lika bra att göra det medans man inte kan träna ;) Fystest/styrkeprov imorgon, taggar! Och nu då vi ska börja med de egna träningsschemanen (hur fan stavas det?) så kommer dte bli hur kul som helst ju, får ju dra till gymmet istället för att springa runt med en plastklubba och peta en boll eller vad vi nu annars gör.
 
Har mest troligtvis fått en inflammation i min vänstra oblique efter sista gympasset, alltså jag failade ju totalt med att ta det lugnt nu efter att jag varit sjuk. Kändes som att jag körde väldigt lugnt men det blir ju så när är van att köra tills man spyr. Körde i alla fall omvända crunches (höjdpunkten på magpassen, älskar det, gör så jävla ont haha) och jag brukar vanligtvis köra 15x5 eller mer om jag orkar, och jag glömde bort att jag skulle ta det lugnt just då så det gick lite trögt och jag tyckte det var jävligt weird så jag plågade mig lite extra just där för att det skulle ta, och nu måste jag käka ipren istället. Bra gjort där ja, dagens applåd. 

Love You

Grattis min älskade man på 20-årsdagen! ♥
Finns inga ord för en människa som du, du är helt enkelt det bästa som någonsin hänt mig
 
 
 
 
 

dryg tisdag

Alltså jag förstår inte hur det kan vara såhär. Träningsvärken känns som ... jag vet inte vad, inatt var det så jävla jobbigt att jag nästan höll på att börja böla. Har aldrig varit med om att den har suttit såhär djupt i magen nån gång, måste till och med käka alvedon hela tiden. NOG MED KLAGANDE men det är bara så komiskt. 
 

Trollungar

 
Ibland går det att hitta riktigt fina bilder på min dator ... 

Vi ba tare lugnt

Måste städa. 

Lördagskväll

Livekarusellen på Hamnis igår, otroligt kul spelning! Tack alla ni som var där och supportade ♥ 
 
Efteråt drog jag och David till bion och såg Django Unchained, så jävla bra film att det inte är klokt! Den bästa film jag sett på jag vet inte hur länge, 3 svinbra timmar rakt igenom. Sen drog vi hem till mig där 3 tjejor redan satt i soffan och slocknade väl runt 4-tiden.
 
 

Vad skulle jag göra utan dig.

Vaknade vid 10 imorse för att bege mig till sjukan igen. På vägen hem började jag må fruktansvärt dåligt, höll på att däcka hela tiden och det var på mycket vacklande ben som jag tillslut tog mig hem. Somnade i trapphuset utanför min dörr innan David kom också haha. Mår fortfarande stört illa, inte bra för kroppen att käka så sjukt mycket starkt smärtstillande en sån här lång tid, usch det märks verkligen. 

Dear Keith Urban, varför är du så bra.

Jag vet att jag har lagt upp den här förut ... men alltså man kan ju inte få för mycket av det bra. Det finns 4 låtar jag har gråtit till i hela mitt liv. Bon Jovi - WantedEric Church - Springsteen, Kent - Utan dina andetag och den här. Slutet så är det så sjukt bra så man vill nästan bara slå sönt datorn. Nej, lugna me. Den här liveversionen är dessutom så otroligt mycket bättre än den på skivan, just sayin'.

Aouch.

Har bokstavligen plågat mig igenom de senaste dagarna. Har haft så sjukt fruktansvärt ont i hela huvudet efter operationen, inte kunnat äta, dricka, svälja, sova och knappt andas. Så fick fara upp till sjukan idag, dom förstod inte mer än jag så jag fick starkade smärtstillande utskrivet och fick ligga där några timmar tills jag slutat hyperventilera och yra så mycket. Dock så kan jag ju inte tugga någonting nu, så får gå på en Victorias Secret-diet ett tag haha .. jaja, så länge det slutar göra så ont så man i princip svimmar så. Tänk er att gå runt hela dagen i ett svim-läge, det kändes jävligt obehagligt. Jag har otroligt svårt för att visa smärta överhuvudtaget, och tycker det är pinsamt att göra det så hela grejen har varit obekväm ... jag som brukar stå ut med vad som helst låg plötsligt på golvet i köket klockan 3 inatt och krampade, haha.
 
På lördag är det Livekarusellen på Hamnmagasinet, vi spelar klockan 18.30 så kom dit med alla ni känner och rösta på oss! ♥
 
 

Jack Reacher

Drog på bio med Johanna, Lelle och Joel ikväll, såg Jack Reacher. Sjukt bra film! Innehöll typ allt jag älskar med filmer; bilar, nån jävla smart dåre, gevär och andra roliga grejer. Ganska lik Shooter på något sätt, alltså var det ju inte konstigt att jag älskade den. Men alltså camaron ... godnatt.

körvdag

Alltså jag tror inte jag har mått såhär dåligt på jag vet inte hur länge ... kan ju inte riktigt äta efter operationen så det beror nog mestadels på det. Tidigare idag höll jag på att svimma och spy hela tiden, hade världens frossa och mådde illa som satan. Plus den ihållande smärtan i munnen också som jag är så less på, tackar. Ser helt knas ut med världens största och uppsvullna käke på båda sidor, underläppen ba häng. Någonting positivt är dock att jag förstått vad som har gjort mig så himla lättirriterad, överkänslig, haft nära till gråt, otrevlig, problemsökande och i princip allt jag inte är den senaste tiden, och nu mår jag genast mycket bättre. Har verkligen inte känt igen mig själv, usch, har typ velat spy på mig själv för att jag har varit så dryg mot alla. Så förlåt så hemskt mycket mina kära där ute om jag betett mig illa, icket min mening. ♥
 
Imorgon blir det troligtvis bio med Johanna och världens bästa Joel, har saknat honom så himla mycket! Och på lördag drar jag och David på middag med min släkt, och efter den bär det av till skogen där natten spenderas med tjejerna. 
 
Min tavla har så rätt. Nu då den hänger på väggen dessutom så slipper man ju gräva bakom soffan för att de den också höhö.

Den senaste tiden så har jag

Instagram @ tokliisa
1: Bakat sockerkaka med Lelle och 2: Gått massa promenader och klättrat i träd.
1: Tog bussen till ersboda och gick lös på Willys och 2: Var i Skellefte och såg Saik - Frölunda och en vinst fick sitta gött i magen.
 
 

Vispa då Lelle!

Har dragit visdomständer idag, dvs. knarkat runt 4000mg smärtstillande nu. Fick ju jättemycket bedövning, blev lite knas av den eftersom den innehöll så mycket adrenalin så mitt hjärta höll nästan på att hoppa ut ur bröstkorgen, men nu är det lugnt. Jag och Lelle har en sockerkaka i ugnen just nu medans David spelar HoN, godnatt.

Why God, why.

Alltså det dummaste man kan göra är ju att kolla på kläder då man inte har råd. FML.

måndagskväll

Hade typ tusen saker igång samtidigt i köket och lyckades ändå få det klart exakt samtidigt ... kände mig ju nästan duktig. 
Imorgon lär jag komma hem från tandläkarn och se ut som en misshandlad tjackis skulle göra en söndagsmorgon ... nej men ska operera ut visdomständerna så får väl se om man överlever och hur många som kommer skratta ihjäl sig åt att jag ej kommer ha känsel i hela underkäken eller tungan, alltså inte kunna prata eller äta eller något. KUL.

Just don't let the sun go down on me

Sånt himla fint väder ute idag! Gick ut på en promenad med min bästa, flummade bara runt lite, tog en kaffe på station och kollade på kläder ett tag innan vi gick hem igen. Vill inte ens tänka på att skolan börjar snart igen ... usch. Dock är det ju bra med rutiner, förutom att jag absolut inte är en rutinmänniska då, hehe. 
Nu borde måste jag stöka undan lite här och komma på någon slags middag.

back on track yo

Haha idag är det då en betydligt bättre dag än igår. Är hemma i stan nu så här sitter vi och degar framför varsin dator, ska strax slänga i mig en gröttallrik och sedan bär det av till musikanten för sångrep med tjejerna. 
Nu är jag så otroligt less på det här så jag kan inte hålla mig längre, utan drar mig till gymmet efter det. Är så jävla taggad, det svåra blir väl att ta det lugnt. 
 
Igår såg jag bara suddigt. Weird

...

Vissa dagar är bara helt totalt värdelösa och själv är man lika uppskattad som en död get. Nu ska jag försöka hitta ett rum där man fan får vara ifred och ingen kan störa sig på en så godnatt och åt helvete

Nattprommis

Måste ba säga att vi är så sjukt bra på att gå promenader. All day, all night. Nu drar vi i alla fall ut, såhär 10 över 12 mitt i natta ... jaja, Umeå by night är lugnt och skönt.
 
Akta er för dom här snyggingarna inatt folket

About last year.

Gjorde du något 2012 som du aldrig gjort förut?
Förmodligen, absolut. Väldigt många saker faktiskt.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Hm, ja det tror jag!

Dog någon som stod dig nära?
Ja, det var ganska jobbigt.  

Vilka länder besökte du?
Svennelandet, men blev lite trött så åkte ju till Kreta i en vecka med mor.

Är det något du saknar år 2012 som du vill ha år 2013?
Inte direkt faktiskt! Den här friheten som jag har sökt så länge har jag ju funnit nu efter att jag flyttat hemifrån, kunnat lugna ner mig och göra lite det jag känner för. Har däremot rätt höga förväntningar på sommaren ... känner på mig att det kommer bli stört kul.
 

Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas?
16 september hihi

Vad var din största framgång 2012?

Måste nog vara att kunna säga ifrån när folk alltid förväntar sig att jag ska anpassa mig efter deras planering. Jag tror mina vänner och familj hade vant sig vid det så det blev väl lite tjafs ibland men det känns så skönt nu när jag faktiskt kan säga att jag inte har tid.

Största misstaget?
Ge en person falska förhoppningar som bara gjorde att det blev kaos.

Bästa köpet?

Biljetterna till Brad Paisley.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Haha varje dag. 

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2012?
 
   

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Mycket gladare. Även om jag väldigt sällan är ledsen eller har liksom ledsna perioder så har detta ändå varit ett sjukt bra år nu då jag tänker tillbaka. HAHA alltså det är nästan helt stört hur kul vi har haft!

Vad önskar du att du gjort mer?
Sovit. 6 månader utan sömn känns i kroppen.

Vad önskar du att du gjort mindre?
Offrat bara för att andra ska bli nöjda. Men samtidigt är det en del av hur jag är tror jag ... 

Blev du kär i år?
Något otroligt. Har aldrig tidigare känt att en person är, liksom hela min värld. Mitt allt.
 
 
Favoritprogram på TV?
Har knappt kollat något på tv i år ... det enda är väl Revolution som jag och David kollar på.

Bästa boken du läste i år?
Har läst så himla lite nu på slutet! 

Största musikaliska upptäckten?
Haha Oasis. Har alltid lyssnat på dem men i somras var jag fan galet insnöad.

Något du önskade dig och fick?
Jodå!

Något du önskade dig och inte fick?
Säkert.

Vad gjorde du på din födelsedag 2012?
Eh ... ingenting speciellt tror jag ;p 
 
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Att jag hade haft tid att sova något på vårterminen så jag hade sluppit bearbeta denna utbränning så länge, att jag kom in på rätt gymnasielinje direkt osv.

Vad fick dig att må bra?
Mina vänner och familj, sol, 9C, musik, nattliga grillningar, galna kvällar, frihet, tid att sova, kärlek, spontana idéer och min älskade man.
 

Vilken kändis var du mest sugen på?
Haha ja alltså det vettefan ... inte en aning!

Vem saknade du?
Alla mina underbara vänner och familj i USA. 

De bästa nya människorna du träffade?
Bästabästabästabästabästabästa David. Sen har jag ju väldigt fina människor i min nya klass också.

Mest stolt över?
Mig och mina tjejer tror jag ... vi har hunnit göra otroligt mycket under året och 2013 kommer bjuda på väldigt mycket ser det ut som. Annars också över hur jag utvecklats som människa.

Högsta önskan just nu?
Att jag får hålla mig frisk och att jullovet kunde hålla i sig lite längre!

2/1

Har varit nere på stan och bränt lite pengar på kläder, till mig själv! :O Känns som några år sen man gjorde det haha. Nej men när man inte är rik direkt får man ju ha prioriteringar, och hittils har då mina fungerat ganska bra måste jag säga. 
Karln är på gymmet och dödar som vanligt medans jag sitter här och är avundsjuk. Men nu då jag äntligen börjar bli återställd är det nog snart dags att äntligen få börja träna igen, blir så okoncentrerad och mår inte alls särskilt bra om jag inte får träna och hålla igång kroppen, ser ut som stryk gör man då också. Jaja, Mötley Crüe tröstar mig just nu ♥ 

Glömde ju att säga Gott Nytt År! 

2013

Hade en kung nyår igår med David, Maja, Linnéa och Antti. Lagade kycklingfilé och potatisgratäng till middag, det var inte illa! Vid tolvslaget drog vi såklart ner och såg på fyrverkerierna, träffade massa folk på stan och hade allmänt kul. Det hände ju ganska så störda saker som jag troligtvis kommer skratta åt förevigt, och diverse bilder som inte rikigt passar för att publiceras kanske ... men i alla fall så hade vi sjukt kul. Nu börjar i alla fall grabbana vakna till lite här så det blir väl upp och börja städa ihop denna jäkla röra om ett tag.
 
Låter bilderna tala för sig själva ...