Mars

Verkar som vi hoppade över vintern detta år, för nu har då våren kommit! Över 10 plusgrader utomhus på dagarna - mind blown, ångest eller vårkänslor? Jag har faktiskt ingen aning! Ska försöka komma över att vi inte ens fick en vinter och tagga sommaren istället. 
 
Den senaste tiden så har allting rullat på som vanligt tror jag. Har dock varit i Stockholm med Johanna och sett Dixie Chicks, det var magiskt. Repat, tränat och allting som man brukar.
 
Jag vet att jag sällan skriver här numera, egentligen skulle jag kunna skriva om så himla mycket saker men det känns konstigt att bara skriva ut alla ens tankar, det är ju verkligen som att bara COME AT ME ALL YOU PK-IDIOTAS haha. Eftersom jag går på den skola jag gör vill jag typ spy på alla (läs: bittra människor) och flytta till skogs! Sen att ha bloggen lösenordsskyddad känns ju nådigt mobbat också haha. Men det är ju inte direkt så att jag står mindre för mina åsikter bara för att jag sällan pratar/skriver om dem, försöker bara undvika att skapa en massa jävla drama. Själv bryr jag mig inte ett skit men det är väl onödigt ändå. Så om någon vill ha reda på något får denne skriva en kommentar eller något.
 
Vill ha sommar nu!

18 and life you got it, 18 and life you know

Idag fyller bästa Johanna 18 år, och vi firade in hennes födelsedag igår! Vi var hemma hos oss och lagade middag tillsammans och grejade, och skålade med martinis på tolvslaget haha. Det är ganska kul att hon är den som festat nästan mest av alla jag känner men den enda som aldrig rört en droppe förrän nu, rätt strongt! Det var då en jävla syn kan jag lova och har inte skrattat så mycket på länge, somnade väldigt sent men vaknade såklart runt 8 ändå. Himla bra kväll!