Role-models

◊ Mina absolut största förebilder

Monty Roberts. Har varit på hans show i Umeå då han var i Sverige, helt otroligt häftigt! Har hans böcker och allting han säger är ju sant ... efter att ha läst hans böcker förstår man verkligen varför och hur man håller på med natural horsemanship. Han är jätterolig att lyssna på också, himla cool gubbe ... :D



Jean François Pignon. Enligt mig bäst i världen att träna sina hästar i frihetsdressyr. Jag blir lika fascinerad varje gång jag ser hans shower, det där är något som man kan kalla respekt!






Happiness

Jag skrek inte lite av lycka! 




Låt 17

♦ En låt som du blir glad av ♦

Flo Rida feat. David Guetta - Club Can't Handle Me. Gammal låt nu men den är fortfarande chill!


Låt 16

♦ En låt som fått dig att gråta ♦

Chris Medina - What Are Words. Den enda låt som någonsin fått mig att gråta, eller det var nog mer att jag grät åt vad låten handlar om ... det är så himla tragiskt, stackars kille :( Han är fan en riktig man, som inte bara sticker. Får fortfarande gåshud av den! Läs vad som har hänt så fattar ni ;p


Thursday

Red Glader i skogen idag, bara en kort sväng men :)




OMG

ALLTSÅ NI KAN INTE FÖRSTÅ LYCKAN. *** *** **** *** * ******!


Låt 15

 En låt som du älskar att sjunga till ♦

Oasis - Wonderwall.
Ja vad tror ni jag spelade den på Kulturnatta för? ;) Jag älskar Oasis, har alltid gjort och kommer alltid att göra! Har lyssnat på Wonderwall i 5000 år men det går inte att bli less på den! Den är helt enkelt tidslös. ♥


Låt 14

En låt som beskriver dig själv ♦

Blake Shelton - Hillbilly Bone.
Haha yiihaa! Finns hur mycket som helst i texten som beskriver mig ...


Hackamore

Har fått en hackamore av Maja :O Jätteschyst ju, testade det för några dagar sedan på Glader. Han behöver ju verkligen inte gå på ett hack för han är ju så jäkulskt känslig, men det ju kul att testa nåt nytt! Det gick i alla fall jättebra, och man behövde bara röra på ett finger så tvärnitade han haha ... ;D

Min extremt snygga häst i hackamoret!



Kulturnatta 2011

Kulturnatta var awesome i förrgår, hur kul som helst! Spelade ju kl. 9 och höll på i en halvtimme ungefär, det var jättekul fast vi failade lite ibland men ;D På VK:s hemsida var dom ett bildspel därifrån, vi är på första bilden :D
Var inte ett dugg nervös och det är väldigt sällan jag blir det. Var med Johanna, Maja, Linnéa, Joel, Filip, Måns, Anton och säkert nån fler. Träffade Melissa också som jag inte har sett på minst 100 år, det var kulT! For hem lite efter midnatt.

Efteråt



NH

Körde NH på ridbanan idag. Det har nog aldrig gått bättre, har honom såklart helt lös. Vart jag än gick så följde han efter, sprang jag så galopperade/travade han efter. Tränade bugningar också, det går bättre och bättre!
Men största framsteget var ändå att nu kan jag longera honom helt lös utan lina, det är bara att "skicka iväg" honom så går han i en cirkel runt mig. Om man sträcker ut armen lite så börjar han trava, och tittar jag neråt saktar han av, kommer in till mig och gör halt. Det gör mig bara så sjukt glad att han litar på mig nu!
Det tar verkligen tid att lära känna en häst. Att hitta knapparna i ridningen är en sak, vilket inte heller var det lättaste med Glader. Men det känns som om att nu, efter drygt 1 år och 7 månader, så har vi faktiskt lärt känna varandra riktigt bra. :D

(min dator laggar så det kommer bli ganska segt med uppdatering ett tag höhö)





Låt 13

♦ En låt som påminner dig om någon du har tappat kontakten lite med ♦

Lady Gaga - Eh, Eh Nothing Else I Can Say.
Haha vet inte varför men ;p


Baaack

Hej och förlåt för den urkassa uppdateringen! Har inte haft ork eller tid bara ;D Men nu är det lite lugnare i skolan, snart sommarlov!
Jag, Jojjs, Lelle och Limpan ska ju spela på Kulturnatta för fasen! Kommer bli hur kul som helst, vi fick en halvtimme att fylla ut med massa låtar. + att vi ska spela på invigningen, uppiskonserten, avslutningen och musiktävlingen på Sävar-marknaden också.

Men detta är väl en 100000000000:e del av det jag har hållit på med under dom här dagarna ...

Hoppade Glader lite ...




Drog en chill i skogen, fatta se najs de va! :D



:D

Stolt över mig själv nu! Klarade hela första dagen helt utan kolhydrater och socker haha ;) Sprang runt på åkern och sen gjorde jag 240 situps (utan paus såklart). Men jag tror jag kör 300 imorrn för situps är ju egentligen inte särskilt jobbigt tycker jag ... man får ju så mycket magmuskler av ridningen! Dessutom är jag bra på att grilla mig själv!
Är ganska trött och sur nu, kommer nog vara det i några dagar innan kroppen vant sig och då kommer jag bli aspigg istället.

Malin red förresten Glader idag och jag hade en lektion för dem, och det gick awesome!

Ibland måst man bju



Deffa

Nu jäklar kör jag från och med imorrn! Ska deffa som en jävel, jag började ju träna lite för ett tag sen men det rann mest ut i sanden. Men nu, faaasen nu blir det hårdkörning!

* Inga kolhydrater
* Ingen flottig, fettig skitmat
* Inget socker

Varje dag kör jag:
* 240 situps, självklart i sträck
 (Har vanligtvis kört 190 men det är inte särskilt jobbigt så jag ökar hehe)
* Kutar runt i skogen eller vart fasen som helst tills jag absolut inte orkar längre

SHAKIRA-MAGE HERE I COME! JOHANNA IS ABOUT TO GO DOOOWN!



Hoppning

Hoppade Glader idag! Gick jättebra, men eftersom jag inte har hoppat honom på hela vintern så överhoppade han sig ganska mycket i början. Men som vanligt tyckte han det var jättekul och han blev taggad som vanligt ;D Hoppade inte så många språng och inte högt heller, vill ju inte överanstränga honom.

Min finaste Glader ♥


I början haha snyggt ;D









Låt 12

♦ Låten du senast hörde ♦

Chris Brown - Crawl.
Jävulskt härlig låt!


-

Tänkte först säga att jag uppskattar verkligen era fina kommentarer! ♥

Blev en rätt lugn Valborg igår, drog till Botsmark och va med Regge som jag inte har sett på 100 år :O Tyvärr kunde vi inte göra MT complete för en viss skitunge är i Thailand ... saknar henne som fasen!
Var nyss ute och byggde fram på ridbanan, ska hoppa lite med Glader idag. Har ju inte hoppat på hela vintern så det blir bara lite gymnastikhoppning. En långsida med först 2 studs sedan två språng mot en liten oxer.

Igår