Skulls

© Lisa Johansson (fotat i North Dakota och Washington state, USA)



No bridle

Fattar inte att detta hände! Jag red dressyr med Glader barbacka på ridbanan, men utan träns. Bara med ett grimskaft som en ring runt halsen på honom. Var beredd på att han skulle utnyttja det rejält eftersom det knappt inverkar, och att han skulle rejsa runt som han ville tills jag åkte av ... Men ungefär motsatsen hände.

Skrittade bara i början såklart, trodde ju att det skulle vara omöjligt att få stopp på honom om vi började trava. Efter ett tag började han fatta varför jag la handen på ena sidan manken, och började då svänga på en femöring. Allt sånt funkade jättebra, och sen då vi skrittade över ett kryss började han trava i "landningen" utan att ja hade bett honom, men då märkte jag att allt funkade ju lika bra i trav om inte bättre! Jag kunde reglera hastigheten i trav, sakta av och styra honom vart som helst. Över bommar och massa konstiga vägar.
Sen fattade jag galopp ... förstå känslan av att galoppera sin häst utan sadel och träns, och den lyssnar nästan precis som vanligt. Han kunde galoppera skitsakta om man satt tillbaka höll i halsringen lite, och öka var ju inte särskilt svårt om man säger så ;D Men det coolaste var då jag galopperade honom på en 8, och så gjorde han galoppombyten!

Vet inte riktigt vad jag ska säga, nog visste jag att vi har fått otroligt mycket bättra kommunikation med varandra sen han kom till mig för 2 år sedan, men trodde aldrig att den var såhär bra. Jag älskar min bästa vän. ♥




Barbeque Cowboys


© Lisa Johansson (fotat i North Dakota, USA)

Dom visste hur man grillade kött om man säger så!



Wild horses

Ute och kör i nowhere i North Dakota och så dyker två galopperande vildhästar upp ...

© Lisa Johansson (fotat i North Dakota, USA)

En av alla miljoners miljarders anledningar att jag älskar the land of the free and the home of the brave.
It's the feeling



Rätt långt till den där horisonten!

©
Canon EOS 500D + Sigma APO DG 70-300mm

It's a long road, but I'll walk ...
Tjenare. Howdy. Whatever. Jag saknar det så sjukt mycket, oträffbar kärlek skulle Johanna beskriva det som haha ... Men ärligt talat. Jag skämtar om det jämt, mina kompisar skämtar om det ... men mina närmsta vänner vet mycket väl att det inte är ett skämt. Det är därför jag älskar er så sjukt mycket, JLM♥, för ni kan min sjuka humor och allt det där och vänder uppochner på hela skiten så det blir kul istället. Jag älskar er så jäämarns mycket mina fina tjejer, skulle aldrig klara mig utan er tack för att ni finns. ♥
Jag har inte ett skit att säga, så fråga något istället! :D


I'm back ...

... tragiskt nog. Mår skitdåligt över det, vill inte vara hemma! Ska spara pengar, jobba osv. i vinter och så åker jag tillbaka ensam nästa sommar. Peace out.