High Chaparral

High Chaparral var absolut det grymmaste vi gjort hittils. Med våra instrument och all packning tog vi nattåget ner till Stockholm. Satt och spelade hela kvällen med bara gitarren och tvättbrädan, himla mysigt. Bytte sedan tåg 2 gånger till, varav på ett så glömde vi Linnéas väska hehe. Inte så konstigt med tanke på att det var väldigt stressigt vid bytena och vi fick gå minst 3 gånger in och ut för att ha med alla saker. Väl framme på High Chaparral så var det då dagen innan festivalen började, så vi gick mest bara omkring och kikade. 
 
På fredagen var det spelning! Det gick grymt bra, det var inte ens nervöst utan bara roligt! Rätt stämning och rätt publik, vem kommer dit och inte lyssnar på country? ;) Så härligt att höra alla som stampar i takt med bootsen och sjunger med. Lika roligt varje gång med alla snälla ord efteråt också, man blir lika glad varje gång! Sen spelade vi en extra halvtimme också för att fylla ut lite tid.
Resten av kvällen spenderades framför stora scenen med massa buggande (även om Johanna är den enda som kan), linedance och prat med trevligt folk. Hann med att se Jamie Meyer, Dough Atkins och Le-Ann Rimes innan kvällen var slut. Hade otroligt trevligt och skrattade för mycket som vanligt. 
 
På lördagen tog vi lite bandbilder, åkte diligens och kollade i alla affärer. Sen bullriding, vart förvånad över att jag satt kvar så länge, måste vara knäslut och alla år som ridtjej! Första gången fick han inte ens av mig, dock så blödde både händer och armar när jag gick därifrån och kunde inte knyta näven på 2 dagar. Sedan tog vi tåget hem och så var den fantastiska helgen över! Tack till Ulf och alla ni på chappen som skjutsade hit och dit, all god mat och alla som kom och kollade på oss. ♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback