ÅRSRESUMÉ

 ♦ Januari ♦ Februari ♦ Mars ♦
2013 började faktiskt riktigt bra med hockeymatcher, långa skoterturer, inspelning i Holmsund, roliga hemmafester och Umefolk. David försökte spara ut till en mustasch, vi käkade godis i massor och repade med tjejerna såklart! Denna tid på året är nästan alltid den bästa eftersom det bokstavligen är en nystart. 
 
♦ April ♦ Maj ♦ Juni ♦
Körde massor av skoter. Så småningom så började ju snön smälta, och då låg man ute och solade i ryssvärmen. Spelade på garagefester, vann distriktsfinalen i Livekarusellen, tog årets första dopp och ... BON JOVI! Fikade rätt mycket på Waynes, och sedan blev det sommarlov och då satte vi oss på tåget ner till High Chaparral, underbar resa som ingen av oss kommer glömma. Sedan skogsplantering och blev galen på myggen.
 
 ♦ Juli ♦ Augusti ♦ September ♦
Åkte till Norge och spelade, och lyssnade på grymma hårdrocksband i en liten by mitt bland bergen. Direkt efter åkte vi ner till Linköping för att spela vid fotbolls-EM kvartsfinal och fick då biljetter till själva matchen, tackarr! Det var rätt skönt att komma hem och ta det lugnt genom att åka lite båt i sjön, köra upp till nåt berg med fyrhjulingen och lägga sig och läsa en bok där i skymningen. Klättrade uppför Skuleberget, fiskade massa och köpte en ny mandolin. Lastade av massor av hö hemma, spelade lite på pubar. Skolan började sedan om igen och det blev insparks-disco för ettorna och jag höll igång träningen som vanligt.
 
♦ Oktober ♦ November ♦ December ♦
Vi åkte ner till Stockholm för att hälsa på lite kusiner och gick och såg en landskamp med Zlatan och dom. Åkte tåg till Jönköping med tjejerna där vi hade himla roligt och började sedan även att spela in! Träffade en saknad Joel, hade hiphop-projekt på skolan och första snön kom. Sedan hände något dramatiskt och jag klippte av mig håret, blev förvånansvärt nöjd! Firade jul hemma och hade det allmänt bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback