We were all born to be wild

Senaste veckorna har bestått av rep, rep, rep, pizza och rep ... stannat efter skolan nästan varje dag och repat med grabbarna. Det var öppet hus ikväll på skolan så vi spelade, och vi ska spela på lördag på middagen som grabbsens handbollslag fixar. Det var i alla fall sjukt kul, vi körde först Knockin' On Heaven's Door och sen Born To Be Wild men det slutade med att alla övertalade oss att köra Take on me också haha, Bob tog den omänskligt höga tonen! Sen när vi ändå var igång körde vi Don't Stop Believin' också.

Har köpt en ny bräda så jag har ju inte lite snowboard-abstinens heller! I måndags slutade repet med att jag hamnade på Kee Marcello's föreläsning i stan med Filip och Mattsson, cool snubbe det där! Inte dålig på gitarr heller om man säger så ... ganska kul att alla 80-tals rocksnubbar aldrig riktigt vill släppa sin frilla! ;)
 
Bild från ikväll (bild tagen från Elsas blogg)
Ska lägga upp fler bilder sen, alla syns inte här. Men i alla fall jag på piano, Filip på trummor, Johanna på sång, Alex och Mattsson på elgitarr och Maja på bas.

Trackback