Climbing

For ut och klättrade masa med Glader idag. Det var hur kul som helst! For ba åt nåt håll och red uppför ravinerna mot forsen, ibland visste man inte riktigt om det skulle gå men klart att Glader fixar det! Det var ganska långa raviner och hur brant som helst så man fick stå i stigbyglarna så mycket det gick och nästan hålla i för allt vad man är värd i manen, annars far man baklänges hehe :P Red sedan efter en smal stig längs kanten av ravinen/stupet med forsen nedanför, det var läskigt ibland men så ska det ju va ... Glader är modig men fick övertyga honom någon gång att han faktiskt (troligtvis) inte dör av att gå där! Stigen är dessutom max en halvmeter från kanten hehe ... jaja ni folk vet ju hur det går till här i Åträsk!

Han får ju mycket bakbens-, rygg- och arselmuskler av klättringen också så ska klättra mycket med honom framöver. Tränar honom jättemycket i svår terräng, och då menar jag svår terräng alltså! ;) Inte bara några stockar som ligger överallt i skogen utan ställen där man inte ens vet om man kommer fram, man får testa och oftast så går det ju på ett eller annat sätt.

Och Glader är lite spes ibland, helt plötsligt så kan han tvär-hoppa av stigen/vägen och vända rakt in i skogen! Han gör så väldigt ofta, haha det är ganska roligt ;D

Han var ganska najs över att få komma ut och smaka lite gröööngräs! Inte länge kvar innan vi släpper dom i en storhage, nu går dom emellan vinterhagen och en gräsplätt som dom vill.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback