Holidayyy

For ut barbacka i skogen barbacka med Glader och plumsade omkring i djupsnön. Han var hur jäkla pigg som helst och ville bara galoppera så han fick ju göra det för att bli av med lite överskottsenergi ^^ Himla tokhäst sprang rätt igenom ett snår så vi kom ut som nå himla snögubbar på andra sidan, skrattade så jag dog ungefär! Alltså fatta hur kul vi har varje gång vi är ute och rider ... Glader hittar alltid på nåt helt random, han har så himla mycket humor!
Skrittade länge, och han var jättemjuk i kroppen sen då vi började trava. Han kändes jättefin, dock var det ju inget seriöst ridpass precis men.
Han har haft en dålig period nu i höst, inte alls varit sig själv! Han var inte lika framåt som vanligt, stel, han vägrade mycket på hoppträningarna och kändes bara allmänt less ... han matvägrade t.o.m. en gång. Han har haft något i kroppen och inte varit helt 100. Så han har vilat rätt mycket, inte värt att träna så hårt om han inte är helt okej :/ Men nu är han den vanliga knäppa Glader igen! :D ♥

Kommentarer
Matilda säger:

Så roligt att han har blivit sejsj'lv igen jag höll på attg skratta ihjäl mej då jag läste detta inlägg första gången<3

2012-03-21 | 18:44:20
Bloggadress: http://magicmatilda.devote.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback