Stam

Gladers pappa Running Sea.
Running sea importerades från USA 1996, hade han som 2 och 3-åring vunnit Champlain Stakes Open, Breeders' Crown, Kentucky Futurity och flera andra väldigt stora lopp.


 


Gladers morfar Pershing.
Pershing importerades också från USA, och tillhörde de allra största inom svensk varmblodsavel. Han har vunnit Elitloppet (Sveriges största och även en av världens största lopp), Gran Premio Delle Nazioni, Campionato Europeo, Copenhagen cup och Solvallas jubileumspokal.




Gladers morfarsfar Nevele Pride.
Han satte världsrekord flera gånger, och blivit hedrad som årets körhäst 3 år i rad. Han sprang in mer än 6,3 miljoner under sin karriär.


Stamtavla


Man kan inte direkt säga att Glader han en dålig stam! Kanske blev han ingen världsstjärna som sin morfar och morfarsfar, men han har det i blodet!;) Vårregn, hans mamma, är den enda svenskfödda hästen i hans stamtavla, annars är alla amerikansk- eller franskregistrerade. Jag har kanske en oupptäckt världsstjärna? ♥


Kommentarer
Helene & Godis säger:

Ja det var inte en dålig stam! Godis pappa är en amerikansk häst Armbro Fame. Tyvärr har jag inte hittat nåt på den hästen. Vet inte var man söker. Mamman heter Persha Rill. Är det några du känner till? :-)



Mvh/Helene

2010-09-11 | 18:40:14
Bloggadress: http://godishasten.bloggplatsen.se
Matilda säger:

Fasen vad vackra =)

2010-09-16 | 09:30:19
Bloggadress: http://vickysutbildning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback