Träning i Vindeln!

Imorse lastade vi Glader och for till ridskolan i Vindeln för att träna dressyr! Det gick bra att lasta och vi kunde fara iväg just före åtta. När vi kom dit så fanns det en hage ledig, så han fick gå där istället för att stå inne, det var bra! :D Och han blev kompis med ridskolans "maskot-häst", Karras, som är en minishettis på 76cm och går fritt runt överallt (han går under alla staket).
Själva ridpasset var högt över förväntningarna! :D De har speglar i ridhuset, men han var stencool och det var som om vi brukar vara där och träna ofta xD Han gick superbra, han var verkligen koncentrerad och gjorde precis allt jag bad om. Det är ju några plusgrader där inne, och Glader har ju vinterpäls så jag avslutade och skrittade av honom innan de andra eftersom det blev så varmt för honom. Men han var inte ett dugg trött, lika pigg hela tiden! ;D

Här är några saker som var allmänt kul och vissa lite överraskande!
* Han var i särklass den häst som lyssnade bäst på gas&broms (han gör halt absolut direkt)
* Han var den blankaste hästen av alla (trots sin vinterpäls!)
* Han var den som tog galoppfattningarna bäst (i höger varv)
* Han var den som var bäst på att öka traven
* Han gick att minska så han nästan gick i piaff!
* Han fick otroligt mycket beröm av våran instruktör (Anna Spencer, instruktör på Hippologum för Urfs Elitponnylag bla.)

Det gick bra att lasta på hemvägen också, så nu är han tillbaka i hagen med Nasi! ;D
Det gick som sagt superbra, och alla tyckte att han var så fin :D Jag är väldigt stolt över hans prestation idag.

(Ridskolans roliga stallskötare Tobbe tyckte om honom, han stod och pratade med honom som "finpojken" och busade med honom, haha ;)


Trackback